ÇİLE ADALIM ÇİLE..!

Kabatepe-Gökçeada hattında 4 günde üçüncü gemi arıza yaşandı. Dün bozulan Gökçeada1 feribotu bugün bir kez daha arızalandı ve yolcular adada mahsur kaldı…

ÇİLE ADALIM ÇİLE..!
Yayınlama: 09.11.2018
5.071
A+
A-

Kabatepe-Gökçeada hattında 4 günde üçüncü gemi arıza yaşandı. Dün bozulan Gökçeada1 feribotu bugün bir kez daha arızalandı ve yolcular adada mahsur kaldı…

 

GESTAŞ’a ait gemilerin çalıştığı Kabatepe-Gökçeada hattında ilk olarak Pazar günü 57. Alay vapuru arızalanmış, ardından Salı günü Gökçeada1 feribotu bozulmuştu. Her iki olayda da ilk olarak makine arızası denilmiş ancak sonradan pervaneye sıkıştığı iddia edilen tekerlek suçlanmıştı. İnandırıcı gelmeyen bu açıklamanın ardından bugün akşam saatlerinde aynı hatta bir arıza haberi daha geldi.

 

07 Kasım 2018 Çarşamba günü itibariyle Kabatepe-Gökçeada hattında Gökçeada’dan saat 18.00’de yapılacak olan sefer, Gökçeada1 feribotunda meydana gelen kavrama arızası nedeniyle önce ertelendi. Ancak sorun giderilemeyince yarım saat sonra gemi içinde bekleyen yolcu ve araçlar tekrar indirilerek tahliye edildi.

 

Bir süre sonra hareket edemeyecek durumda olan feribotun seferi tamamen iptal edildi ve yolculara Çanakkale’den gelecek bir başka geminin beklendiği duyuruldu. İlk olarak saat 22.00 olarak açıklanan hareket saati daha sonra tekrar gece 23.30 olarak değiştirildi. Kabatepe’den Gökçeada’ya seferin ise saat 21.30’da yapılacağı bildirildi.

 

Gökçeada’da mahsur kalarak mağdur olan yolcular ile onları akşam saatinden buyana Kabatepe iskelesinde bekleyen vatandaşların stresli bekleyişi halen devam ediyor. GESTAŞ’a yönelik tepkiler ise daha da sertleşerek isyan haline dönüşüyor. Adaya gelecek gemi bir arıza yaşamaz ve pervanesine lastik sıkışmazsa! yolcuların en iyi ihtimalle sabaha karşı Kabatepe’ye varmaları bekleniyor. Arka arkaya arızalanan 57. Alay ve Gökçeada1 feribotları ise aynı iskelede yan yana bağlı olarak bekliyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş