TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ…

Parkta çocukları rahatsız ettiği ihbar edilen uçucu madde etkisindeki bağımlı genç polisi harekete geçirdi. Ancak kendisinden başka kimseye zararı olmadığı anlaşılsa da, gençlerin içinde bulunduğu ölümcül tehlikeyi gözler önüne serdi…

TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ…
Yayınlama: 24.04.2017
9.263
A+
A-

Çocuk ve gençleri tehdit eden ölümcül çakmak gazı bağımlılığı Çanakkale’de kameralara takıldı. Üstelik güpegündüz, halkın yoğun olarak kullandığı bir çocuk parkında.

 

ÇAKMAK GAZINI KOKLARKEN BULUNDU…

 

155 Polis İmdat Hattına düşen ihbarda, kordon boyunda bulunan Truva Oteline bitişik Şirinler Parkı olarak bilinen çocuk oyun alanında bağımlı bir gencin son derece tehlikeli olan çakmak gazı kokladığı bildirildi. Derhal olay yerine intikal eden motorize ekipler, söz konusu şahsı elinde çakmak gazı tüpüyle birlikte yarı baygın şekilde buldu. Yapılan sorgu ve üst aramasında herhangi bir suç unsuruna rastlanmayan gencin Çanakkale’ye askerlik yapmak üzere geldiği anlaşıldı.

 

KORKAN ÇOCUKLAR İHBAR ETMİŞ…

 

Bağımlı gencin parktan uzaklaştırılmasının ardından oyun alanına dönen bir grup ilköğretim öğrencisi ise şahsın kendilerini yanlarına çağırdığı ve koşturduğu için ihbar ettiklerini iddia etti. 20’li yaşlarda ki genç ise kötü bir niyeti bulunmadığını söyleyerek kendini savundu. Ekipler tarafından gerekli uyarıların yapılmasının ardından şahıs bölgeden uzaklaştırıldı.

 

ANİ ÖLÜMLERE NEDEN OLUYOR…

 

An itibariyle kimse zarar görmese de çocuk ve gençler için ölümcül bir tehlike oluşturan çakmak gazı bağımlılığı gözler önüne serildi. Temin etmesi diğerlerine göre daha kolay olduğu için gençler arasında hızla yayılan çakmak gazı bağımlılığı ani ölümlere yol açıyor. Bağımlılığın anlaşılması zor olduğu için ise anne babalara büyük görev düşüyor.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş