TEK İSTEĞİ FARKEDİLMEKTİ..!

Bisiklet yolu yapılması için imza kampanyası başlatan ve bu kapsamda bisikletiyle farkındalık yaratmaya çalışan genç kıza otomobil çarptı…

TEK İSTEĞİ FARKEDİLMEKTİ..!
Yayınlama: 10.05.2017
5.488
A+
A-

Biga’da yaşayan Mimar İlayda Doğan, Biga’daki ana cadde ve yollara bisiklet yolu yapılması için imza kampanyası başlatmıştı. Bu kapsamda farkındalık yaratarak kampanyaya destek sağlamak için Gümüşçay Beldesi’ne pedallayan genç kıza dönüş yolunda otomobil çarptı.

 

Can Hastanesi kavşağında meydana gelen kazayı İlayda Doğan yaralı olarak atlattı. Kendisi gibi mimar olan Emin Doğan’ın kızı olduğu öğrenilen İlayda’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İlayda Doğan’ın bisiklet grubunda ki arkadaşlarıyla birlikte sık sık tura çıktıkları ve trafikte yaşadıkları sıkıntı ve tehlikeler nedeniyle böyle bir kampanya düzenlemeye karar verdikleri bildirildi.

 

 

YOLU PAYLAŞ, MESAFEYİ KORU..!

 

Çanakkale Bisiklet Platformu, İlayda için bir geçmiş olsun mesajı yayınlayarak yaşanan kazalara dikkat çekti. Mesajda şu ifadelere yer verildi; “08.05.2017 tarihinde Gümüşçay Beldesinden Biga’ya pedallayan İlayda Doğan arkadaşımıza dönüş yolunda otomobil çarptı. Aynı zamanda Biga’da yaşayan Mimar İlayda Doğan, Biga’daki ana cadde ve yollara bisiklet yolu yapılması için imza kampanyası başlattı.

 

Yaşanan üzücü olayda yaralanan ve durumu şu an iyi olan İlayda Doğan arkadaşımıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sürücülerin kavşaklarda, park halinde kapılarını açarken, bisiklet yollarına park ederken bisikletlileri bir kere değil bir kaç düşünmesi gerektiğini hatırlatmak isteriz.”

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş