TÜFEKLE İNTİHAR ETTİ..!

İki çocuk babası genç adam kendi evinin çatısında av tüfeğiyle intihar ederek yaşamına son verdi…

TÜFEKLE İNTİHAR ETTİ..!
Yayınlama: 04.01.2019
8.329
A+
A-

İki çocuk babası genç adam kendi evinin çatısında av tüfeğiyle intihar ederek yaşamına son verdi…

 

Korkunç olay Çanakkale’nin İsmetpaşa Mahallesinde meydana geldi. Troya Caddesine paralel, Küçük Sanayi Sitesi yakınında ki Birlik Sokakta kendisine ait evde oturan 40 yaşında ki Adem Kaya, saat 23.00 sıralarında çatıya çıkarak av tüfeğiyle intihar etti.

 

Yakınlarından alınan bilgiye göre akşam yemeğini eşi ve iki çocuğuyla birlikte kayınpederinde yiyen Kaya, daha sonra gece vardiyasında çalıştığı ton balığı fabrikasına gitmeden önce dinlenmek istediğini söyleyerek odasına çekildi. Fakat bilinmeyen bir nedenle kendisine ait av tüfeğini alarak çatıya çıkan Adem Kaya, kendini başından vurarak yaşamını sonlandırdı.

 

Silah sesi ile çatıya çıkan aile fertleri ilk şoku atlattıktan sonra polis ve ambulansa haber verdi. Ancak sağlık ekipleri tarafından yapılan muayenede genç adamın öldüğü belirlendi.

 

Sinir krizi geçiren aile fertlerine olay yerinde ki sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Herhangi bir maddi sorunu bulunmadığı iddia edilen Adem Kaya’nın intihar nedenini belirlenmesi için polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş