TURAN BİLDİĞİMİZ GİBİ… HIZLI VE ÖFKELİ..!

TURAN BİLDİĞİMİZ GİBİ… HIZLI VE ÖFKELİ..!
Yayınlama: 22.06.2023
Düzenleme: 23.06.2023
3.640
A+
A-

İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Bülent Turan, ilk açıklamasında vefasızlığa öyle bir vurgu yaptı ki adeta dosta güven çevresini saran menfaat odaklarına ise korku verdi.

Vekilliğinin sona ermesinin ardından çok güvendiği kişilerce yalnız bırakılan Turan, gerçek dostları görmesi açısından bu sürecin bir nimet olduğunu söyleyerek koltuk ve makama tapanları da vefakar dostları da asla unutmayacağım dedi…

 

Ahde vefa örnekleriyle dolu AK Parti, davaya hizmet eden hiç kimseyi yarı yolda bırakmıyor. Seçim kaybetse dahi eski belediye başkanlarını, seçilemeyen eski milletvekillerini, görev süresi biten eski teşkilat başkanlarını ve her kademeden partiliyi kamu veya kamu şirketlerinde istihdam eden AK Parti, yine vefalı çıktı ve geleneği bozmadı.

 

3 dönem kuralına takıldığı için milletvekili adayı olamayan AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın çok istediği bakanlık beklentisi bir türlü gerçekleşmedi ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle İçişleri Bakan Yardımcısı oldu.

 

KOLTUKLA BERABER ÇEVRESİNDEKİLER DE GİTTİ…

 

Çiçeği burnunda bakan yardımcısı Turan, sıcağı sıcağına yaptığı ilk açıklamada duyduğu onur ve gurur kadar seçim sürecinden bu yana içine gömdüğü vefasızlık acısını da ortaya dökmesi dikkat çekti. Vekillik koltuğundan olan ve bakanlık hayalleri gerçekleşmeyince çevresinde görmeye alışık olduğu kitle tarafından yalnız bırakılan Bülent Turan, dostu düşmanı gördük diyerek sitem etti ve yaşananların büyük bir imtihan ve nimet olduğunu söyledi.

 

DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK BÜYÜK BİR ONUR…

 

Haydi Bismillah cümlesiyle hem sözlerine hem de yeni görevine başlayan İç İşleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan; “13 yıl boyunca büyük bir gururla yaptığımız ve huzurla bıraktığımız İstanbul ve Çanakkale Milletvekillikleri ile Grup Başkanvekilliği görevlerinden sonra şimdi de aynı gurur ve heyecanla İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine başlıyoruz.

İçişleri Bakanlığı devletimizin en hayati, en kritik kurumlarından. Bu büyük ve önemli teşkilatta görev almak, devletimize ve milletimize hizmet etmek, büyük bir onur” dedi.

 

BAKANLIKTA BİR ODANIZ VE KARDEŞİNİZ VAR…

 

‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla, insan hakları, adalet, eşitlik ve liyakat perspektifinde, kucaklayıcı bir yaklaşımla, bu ağır emanetin sorumluluğunun farkında, milletimizin emrinde olmak için gayret edeceğiz diyen Turan; “Dünümüz Çanakkale, bugünümüz Çanakkale, yarınımız da Çanakkale olacak demiştik…

Bundan sonra da Çanakkale’mizin emrinde olmaya devam edeceğiz. Artık İçişleri Bakanlığı’nda Çanakkale’mizin, hemşehrilerimizin bir odası, bir kardeşi var. Cumhurbaşkanımıza ve Bakanımıza, en önemlisi emanetin sahibi aziz milletimize, hemşehrilerimize müteşekkiriz” şeklinde konuştu.

 

YALNIZLIK BÜYÜK TECRÜBE VE NİMET OLDU…

 

Milletvekilliğinin sona ermesinin ardından yalnız bırakılan Turan, çevresini saran kalabalığın içindeki menfaat odaklarının farkına varmış olacak ki açıklamasının son bölümünde yaşadığı vefasızlığa dikkat çeken bir vurgu yaptı.

Aday olmadığımız seçim kampanyası ve sonrasında görev almadığımız süreç; hayatımızda çok ciddi arkadaş/dost tartma ve tanıma dönemi oldu diyen Bülent Turan; “Dostluğu koltuktan ibaret zannedenler olduğu gibi, dostluğu kader birliği görenler, makamsız zamanda kardeş olmayı bilenler bizler için bir kazanım oldu. Bu büyük tecrübe ne büyük bir nimet. Bu dönemde vefa ve dostluk gösterenleri, bizi bağrına basan hemşehrilerimizi asla unutmayacağım.

Rabbim utandırmasın, günü geldiğinde de yine gönül huzuruyla bırakmayı nasip etsin” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş