Turan, Son Noktayı KOYdu

AK Parti Çanakkale Miletvekili Bülent Turan, Bozcaada’nın Sulubahçe ve Habbele Koylarında yapılacak ihalelerin iptal edildiğini açıkladı. Turan, ihalenin betonlaşmanın önünü açan değil halkın memnuniyetini arttırmaya yönelik olduğunun altını çizerken, iptalin ardından yapılacak yanlış yorum ve spekülasyonların iyi niyetle bağdaşmayacağını da sözlerine ekled

Turan, Son Noktayı KOYdu
Yayınlama: 18.11.2016
978
A+
A-

Önce CHP’li heyetle ardından Bakan ile konuyu görüştüğünü belirten AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Sulubahçe ve Habbele Koyları’nın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkartılacak olması bir süredir Bozcaada ve Çanakkale gündemini meşgul eden bir konuydu. Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, AK Parti ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri’nin birlikte  tarafıma gerçekleştirdikleri ziyarette de konu değerlendirdiğimiz başlıklar arasındaydı. Söz konusu talep için üzerimize düşen her şeyi yapacağımızı belirttik ve toplantının hemen akabinde Bakanımız ile konuyu görüştük” dedi. 

Aslında koyların ihalesinin iddia edildiği gibi betonlaşmanın önünü açan değil sadece büfe, şezlong ve şemsiye hizmetini içeren vatandaşlarımın memnuniyetini artırmaya yönelik bir konu olduğunu belirten Turan; “AK Parti Bozcaada İlçe Başkanımız Uğur Ahmet Talay ve Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ile vardığımız, söz konusu hizmetlere şimdilik ihtiyaç duyulmadığı kanaati üzerine yetkililerle görüşerek ihaleyi iptal ettik. Söz konusu koylarda Belediye de herhangi bir çalışma yapmayacak ve koylar bakanlık tarafından denetlenecek” dedi. 

Turan son olarak; “Bozcaada ve Çanakkale’nin gündemini bir süredir işgal eden konunun özü bu olmakla birlikte ihalenin iptal edilmesinin ardından yapılacak yanlış yorum ve spekülasyonların iyi niyetle bağdaşmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım” diyerek ekledi.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş