TÜM ANKETLERDEN BİRİNCİ ÇIKTI..!

TÜM ANKETLERDEN BİRİNCİ ÇIKTI..!
Yayınlama: 26.10.2023
Düzenleme: 02.11.2023
2.219
A+
A-

Lapseki’nin çehresini değiştiren, ilçeye yaptığı yatırımlarla Lapseki’nin değerine değer katan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ilçede yapılan tüm anketlerde birinci sırada çıkmanın haklı gururunu yaşıyor.

İki dönemdir ilçeye kusursuza yakın bir belediye başkanlığı yapan Yılmaz, ustalık dönemi olacak 3. dönem için, adaylık açıklamasını çok yakın zamanda yapması bekleniyor…

 

 

LAPSEKİ’Yİ İHYA ETTİ…

 

Lapseki’nin çalışkan ve başarılı Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana ilçenin gelişmesi, güzelleşmesi için büyük çabalar sarf etti. Lapseki için gecesine gündüzüne katan Yılmaz, ilçenin birçok kronik haline gelen sorunlarını çözerek vatandaşın kalbinde taht kurdu.

İlçenin doğalgaz ile tanışmasın mimarlarından biri olan Başkan Eyüp Yılmaz, kapalı pazar yeri, yeni belediye binası, hayvan barınağı, bisiklet ve yürüyüş yolu, dere taşkın koruma çalışmaları başta olmak üzere irili ufaklı birçok yatırıma imza attı. Yılmaz, yılmadan yorulmadan çalışarak adeta Lapseki’yi ihya etti.

 

 

SIRADA DAHA BÜYÜK PROJELER VAR…

 

Lapseki’de devam eden projeler arasında millet bahçesi, mesire alanı ve gençlik merkezi ilk sıralarda yer alırken planlanan projeler ise ilçenin vizyonuna vizyon katacak.

Yat limanı ve balıkçı barınağı, 5 yıldızlı Dalyan Otel ve aquapark, hayatını birleştirecek çiftler için yeni düğün salonları, çocuklar için kreşler, yaşlılar için huzurevi gibi büyük yatırımlar yakın zamanda ilçe halkının hizmetine açılması bekleniyor.

 

 

LAPSEKİ BAŞKANININ YANINDA…

 

Doludizgin yatırımlarla ilçenin kaderini değiştiren Belediye Başkanı Yılmaz, ilçede yapılan tüm anketlerden birinci sırada çıkmanın ise haklı gururunu yaşıyor. İlçede yapılan anketlerde sorulan belediye başkanından memnun musunuz?,Yeni dönemde kimin belediye başkanı olmasını istiyorsunuz?, Yılmaz tekrar aday olursa oy verir misiniz? Sorularını cevaplayan Lapsekili vatandaşların büyük çoğunluğu, tercihini Başkan Yılmaz’dan yana kullandılar.

 

 

İLÇENİN ÖZ EVLADI…

 

Eyüp Yılmaz, Lapseki’ye bağlı İlyasköy’de doğdu. İlkokulu bu köyde, ortaokulu Lapseki’de, liseyi Gelibolu’da tamamlayan Yılmaz, 1999 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Halkla İlişkiler Bölümünü bitirdi.

1977 yılından itibaren Türk Silahlı Kuvvetlerinde deniz astsubayı olarak 26 sene görev yapan Yılmaz, köyünde 2003 yılında kurduğu Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin başkanlığını 2003-2011 yıllarında yürüttü.

2004 yerel seçimlerinde köyünden muhtar seçilen Yılmaz, 2009-2011 yıllarında Lapseki Ziraat Odası Başkanlığı görevini yaptı.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den İl Genel Meclisi Üyesi seçildi ve daha sonra 2014 yılında mahalli idare yerel seçimlerinde Lapseki Belediye Başkanı olarak seçildi. 2019 yerel seçimlerinde güven tazeledi ve tekrar Belediye Başkanı oldu. Kendisi evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş