VEFALI KÖY

Alçıtepe İlköğretim Okulu Öğrencileri minicik elleri kocaman bir yürekleri ile bir proje hazırladılar. Beşiktaş’ta meydana gelen bombalı terör saldırısında şehit düşen Alçıtepe damadı İsmail Koç adına köyde hatıra ormanı oluşturdular

VEFALI KÖY
Yayınlama: 31.03.2017
6.559
A+
A-

ADI HATIRA ORMANINDA YAŞAYACAK

 

Alçıtepe İlköğretim Okulu Öğrencileri Orman Haftası etkinlikleri kapsamında köyde hatıra ormanı oluşturdu. Hatıra ormanına Beşiktaş’ta gerçekleştirilen bombalı bodrum escort hain terör saldırısında şehit düşen İsmail Koç’un adı verildi. İsmail Koç’un Alçıtepeli olup İstanbul’da ikamet eden eşi Gamze Karadağ Koç hamile olması nedeniyle etkinliğe katılamazken Gamze Karadağ Koç’un Alçıtepe Köyünde yaşayan anne ve babası ağaçlandırma töreninde hazır bulundu.

 

 

Minik eller fidanları torakla buluşturdu

 Eceabat Orman İşletme Şefliğinin katkılarıyla düzenlenen hatıra ormanına badem, çam fıstığı, ıhlamur gibi meyve veren ağaç türleri dikildi. Minik öğrencilerin fidanları toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Eceabat Orman İşletme Şefi Ulaş Ahatoğlu, “Öğrencilerin fidan dikmesi, ağaca olan sevgileri çok önemli ve anlamlı. Alçıtepe İlköğretim Okulunun düzenlemiş olduğu programa katkı sunmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu güzel ve anlamlı projelerinden dolayı minik kardeşlerimi kutluyorum” şeklinde konuştu.    

 

Tango için yola çıkmış şehit olmuştu

10 Aralık 2016 Cumartesi akşam saat 22:30’da Beşiktaş stadı yanında gerçekleşen iki bombalı terör saldırısında 30’u polis olmak üzere 38 kişi yaşamını yitirmişti. Olayda yaşamını yitiren sivil yurttaşlardan biri de Çanakkale damadı İsmail Koç’tu. Beşiktaş’taki terör saldırısında hayatını kaybeden 35 yaşındaki reklamcı İsmail Koç da sarı renkli dolmuşun yolcularından biriydi. Koç’un ölüme yakalandığı dolmuşa Taksim’de düzenlenen bir tango etkinliği katılmak için bindiği ortaya çıkmıştı. 4 yıllık evli olan Koç’un eşi o gün 3 aylık hamileydi.   

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş