VİCDAN BÖYLE BİR ŞEY..!

Çok sayıda sokak hayvanının zehirlenerek öldürüldüğü Çanakkale’de vicdansız katiller aramızda dolaşırken insanlık ölmemiş dedirten umut verici bir olay yaşandı.

VİCDAN BÖYLE BİR ŞEY..!
Yayınlama: 05.02.2017
6.092
A+
A-

Çanakkale’den İzmir istikametine özel otomobiliyle seyir halinde ki Akçapınar İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmeni 32 yaşında ki Erman Erten, aniden yola fırlayan köpeğe istemeyerek çarptı. Kepez Ford servisi önünde meydana gelen olayda birçok kişinin aksine umursamazca yoluna devam etmek yerine derhal duran Erten, boynunda tasması bulunan sahipli olduğu anlaşılan Golden cinsi köpeği ilk olarak yol kenarına taşıdı.

 

Aracında ki hasar ile değil yaralı köpek ile ilgilenen genç öğretmen, Kepez Belediyesi Zabıta ekiplerinin de yardımıyla acil müdahale gereken hayvanı veteriner kliniğine getirdi. Yapılan kontrollerde ön bacağında kırık olduğu anlaşılan köpek uzman veterinerler tarafından ameliyata alındı. Tüm bunlar yaşanırken bir an olsun başından ayrılmayan ve her türlü masrafı karşılayan Erten, diğer yandan sahibini bulmak için araştırmaya başladı.

 

Sosyal medyanın da gücünü kullanarak amacına ulaşan ve yaralı köpeğin sahibine ulaşan duyarlı vatandaş, çarptıkları yaralı insanlara dahi aynı hassasiyeti göstermeyerek kaçanlara örnek oldu ve adeta bir insanlık dersi verdi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş