VİCDANSIZLAR..!

Dolandırıcılar depremzedeleri kötü emellerine alet ettiler. Telefonla aradıkları vatandaşlardan yardım adı altında para toplamaya başladılar…

VİCDANSIZLAR..!
Yayınlama: 09.02.2017
5.864
A+
A-

Depremi fırsat bilen dolandırıcılar, vatandaşı hassas noktasından yakaladı. Çeşitli kurumların adını kullanarak telefon açan şahısların yardım adı altında para isteyerek vatandaşları dolandırdığı öğrenildi.

 

Telefon dolandırıcıları sürekli taktik değiştiriyor ve her fırsatı değerlendirerek vatandaşı mağdur etmeyi sürdürüyor. Ayvacık’ta meydana gelen deprem felaketi sonrası bazı şahısların, vatandaşın hassasiyetinden yararlanarak iyi niyetlerini suistimal ettikleri öğrenildi.

 

Özellikle Çanakkale Valiliğinin ve diğer bazı kurum ve kuruluşların adını kullanan dolandırıcılar, telefonla aradıkları diğer kurum ve vatandaşlardan depremzedeler için para yardımı talep ediyor. Kandırılan vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen yetkililer bu tür taleplere itibar edilmemesini, yardımların Çanakkale Valiliği koordinasyonunda kriz merkezi tarafından yürütüldüğünü açıkladı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş