YAZIKLAR OLSUN..!

Çanakkale’nin en kalabalık merkezi olan Çarşı caddesinde onlarca kişinin gözü önünde kapkaç yaşandı. Yaşlı çiftin çantasını çalarak kaçan şahsı herkes izledi ama polis affetmedi…

YAZIKLAR OLSUN..!
Yayınlama: 27.04.2017
8.545
A+
A-

Bankaların ve kuyumcuların yoğun olarak bulunduğu, bu nedenle de günün her saati kalabalık olan Çarşı Caddesinde inanılması güç bir olay yaşandı.

 

Bankadan para çeken yaşlı bir çifti gözüne kestiren kapkaççı, takibe başladı. Çift kendilerine ait motosikletle çarşı içinde ilerlemek isterken çantanın güvende olması için de aralarına alarak sıkıştırdı. Ancak motosikletin kalabalık arasında yavaş ilerlemesinin fırsat bilen C.T. isimli zanlı ikilinin arasından çantayı hızla çekerek kaçmaya başladı.

 

C.T. koşarak olay yerinde uzaklaşırken yaşlı çiftin yardım çığlıklarına rağmen onlarca kişi olayı izlemekle yetindi. Asayiş ekipleri verilen eşkâl doğrultusunda güvenlik kameralarında inceleme başlatı. Araştırma sonuç verdi ve kapkaççı C.T. aynı gün içerisinde saklandığı yerde kıs kıvrak yakalandı.

 

Kapkaççı ile birlikte yaşlı çiftte ait çalınan çantada bulundu. Ancak çantada bulunan 548 lirayı harcadığı öğrenildi. Yaşlı çift paralarını gitmesine üzülse de suçlunun adalete teslim edilmesine sevinerek polise teşekkür etti. C.T emniyette ki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş