YİNE GESTAŞ YİNE REZALET…!

Gestaş’ın filosuna kattığı yeni feribotu! Bayramiç feribotu kapak arızası yaptı. Yolcular feribottan atlayarak iskeleye inerken, araçlar ise yaklaşık yarım saat sonra feribottan iniş yapabildi. Feribot kısa bir süre önce baştan aşağı yenilenmişti.

YİNE GESTAŞ YİNE REZALET…!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
5.889
A+
A-

Gestaş’ın filosuna kattığı yeni feribotu! Bayramiç feribotu kapak arızası yaptı. Yolcular feribottan atlayarak iskeleye inerken, araçlar ise yaklaşık yarım saat sonra feribottan iniş yapabildi. Feribot kısa bir süre önce baştan aşağı yenilenmişti…

GESTAŞ şirketinin Çardak hattından satın aldığı ve isim değişikliği yaptığı Bayramiç feribotu Bozcaada Geyikli seferini yaparken arızalandı. Kapak arızası yapan feribottan yolcular atlayarak inerken araçlar arıza tamir edilene kadar beklemek zorunda kaldı. Kapak arızası yarım saatlik bir uğraşın ardından tamir edilebildi.

Daha önceki yıllarda gemileri İskelelere çarpan, karaya oturan, denizin ortasında bozulan, yolcuları saatlerce mahsur kalan Gestaş Şirketi milyonlarca lira yatırım yaparak filosunu yenilemekle övünüyordu….

Gestaş şirketi 23 Ağustos’ta Bayramiç feribotuna ilişkin sosyal medya hesabından, “Yeni değil yepyeni… Tersane süreci tamamlanan Bayramiç gemimiz, baştan aşağı yenilendi ve yeniden hizmet vermeye başladı.  O eski halinden ise eser kalmadı…” şeklinde paylaşım yapmıştı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş