YİNE YAPTI YAPACAĞINI

Ünlülerin modacısı Çanakkaleli genç yetenek Berke Erol Erkal’ın 2017 Sonbahar-Kış Kreasyonu nefes kesecek. Uzun yıllardır moda tasarımcılığı yapan Erkal kelimenin tam anlamıyla bu kışa damgasını vuracak. Tasarımlarıyla kışı ısıtacak.

YİNE YAPTI YAPACAĞINI
Yayınlama: 21.11.2017
19.003
A+
A-

Ünlülerin modacısı Çanakkaleli genç yetenek Berke Erol Erkal’ın 2017 Sonbahar-Kış Kreasyonu nefes kesecek. Uzun yıllardır  moda tasarımcılığı yapan Erkal kelimenin tam anlamıyla bu kışa damgasını vuracak. Tasarımlarıyla kışı ısıtacak.

 

 

 

Ünlülerin modacısı By Berke Erol Erkal yine yaptı yapacağını Sonbahar-Kış Kreasyonunu moda severlerin beğenisine sunan Erkal’ın tasarımları yine büyük ilgi gördü. Uzun yıllardır  moda tasarımcılığı yapan Erkal aylardır titizlikle hazırladığı yeni kreasyonunu ünlü mankenler ile gün yüzüne çıkardı. Yeni kreasyonunun fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaşan Erkal’a takipçileri beğeni ve yorumlarıyla büyük destek verdi.

 

 

Önümüzdeki günlerde sürpriz bir defile düzenleyeceğinin müjdesini veren Erkal, ‘‘Bu kıyafetlerin tamamı bu Sonbahar ve Kış için hazırlandı. Yeni tasarladığım kıyafetleri arzu edenler Çanakkale’deki mağazamız ve internet üzerinden satın alabilirler. İsteğe bağlı olarak kişiye özel tasarım çalışmalarımız da mevcut. Ne giyeceğim diye tasalanmanıza hiç gerek yok tasarlamak bizim işimiz’’ şeklinde konuştu.

 

 

Çanakkale’nin yetiştirdiği ender yeteneklerden olan Berke Erol Erkal aynı zamanda Seda Sayan, Murat Boz, Tan, Gökhan Tepe, Rober Hatemo, Ebru Polat, Aysu Baceoğlu, ve Nilay Dorsa başta olmak üzere birçok ünlü sanatçıya özel kıyafetler tasarlıyor ve onların imaj makerlığını yapıyor.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş