ZABITAYA AHLAKSIZ TEKLİF..!

Dilenirken yakalanan genç kadın kendisini bırakması için zabıta memuruna inanılmaz bir teklifte bulundu…!

ZABITAYA AHLAKSIZ TEKLİF..!
Yayınlama: 25.05.2018
11.711
A+
A-

Dilenirken yakalanan genç kadın kendisini bırakması için zabıta memuruna inanılmaz bir teklifte bulundu…!

 

Her Cuma günü görmeye alışık olduğumuz dilenciler Ramazan ayı dolayısıyla adeta enflasyona uğradı. Turneye çıkar gibi araçlarla gelen ve şehrin farklı bölgelerine dağılarak en işlek caddelerin köşelerini tutan kadınlı erkekli dilenciler, vatandaşların manevi duygularını sömürerek kolay yoldan para topluyor. Vicdanları istismar ederken bebek ve çocukları da perişan bir halde kullanmaktan çekinmiyorlar.

 

ENGELLİ DİLENCİLER ZABITAYI GÖRÜNCE İYİLEŞTİ…

 

Bugün Çanakkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından bir kez daha dilenci operasyonu düzenlendi. Engelli gibi davrananlar zabıtayı görünce adeta mucizevi bir şekilde iyileşti ve kaçmaya başladı. Yakalananlar ise Zabıta Müdürlüğüne getirilerek haklarında işlem yapıldı. Üzerlerinde ele geçirilen topladıkları paralara el konularak zabıt altına alınırken haklarında Kabahatler Kanunu gereğince 124 lira para cezası uygulandı. Ancak bu cezaların hiçbir zaman ödenmediği ve TC. kimlik numaralarına işlenmiş olarak biriktiği öğrenildi.

 

 

ZABITA MEMURUNA AHLAKSIZ TEKLİF…

 

Görevlerini yaparken birçok kez rüşvet teklifiyle karşılaşan zabıta memurları bugün adeta hayatlarının şokunu yaşadı. Çocuğuyla birlikte dilenen genç bir kadın zabıtaya yakalanınca kendisini serbest bırakması halinde kendisiyle birlikte olabileceğini ve üstüne cebinde bulunan topladığı paraları da vereceğini söyledi. Ancak dürüst memur bu ahlaksız teklifi kabul etmedi ve müdürlüğe getirdiği kadına cezai işlem uyguladı.

Taciz suçlamasına maruz kaldıkları için erkek zabıtalar kadın dilencilere kesinlikle dokunmaktan kaçınıyor. Aksi takdirde iftira dahi olsa haklarında işlem başlatılıyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş