ZARARI ÇALDIĞINDAN BÜYÜK..!

Çiftlik marketi soyan hırsızın aynı gece toplam 5 iş yerine girdiği ve bunlardan birinin Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş’a ait market olduğu öğrenildi…

ZARARI ÇALDIĞINDAN BÜYÜK..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 22.01.2023
8.379
A+
A-

Çanakkale’nin en işlek noktasında hizmet veren Çiftlik Marketi büyük bir rahatlıkla soyan hırsızın, aynı gece toplam 5 market ve büfeyi daha soyduğu öğrenildi. Cam ve kapıları kırarak işyerlerine giren hırsız sadece kasadaki bozuk paralar ile içebileceği kadar alkol ve sigara çalmıştı.

Seri soygunlara Barbaros mahallesinden başlayan ve güzergahı üzerindeki rastgele 5 iş yerine giren hırsızın kurbanlarından bir de Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş oldu. Başkan Yavaş’ın eşi ile AK Parti eski İl Başkanı Muzaffer Kutlu’nun eşinin ortak olduğu Barbaros mahallesinde ki markete giren aynı hırsız kasada ki bozuk paraları çalarak kayıplara karıştı.

Ancak başkanı şok eden ne hırsız nede kasadan çaldığı 100-200 TL miktarında ki bozuk para oldu. Markete girmek için otomatik cam kapı ve yazar kasayı kıran hırsız, iş yerine çaldığından çok daha büyük zarar verdi. Hem kapı hem de kasanın kullanılmaz hale geldiğini belirten Başkan Yavaş; “İhtiyacım var dese zaten yardımcı olurduk. Bu kadar büyük zarar vermesine gerek yoktu” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş