30 SAATLİK GÖZALTI SONA ERDİ..!

Rüşvet alma suçlamasıyla gözaltına alınan Küçükkuyu’nun CHP’li Belediye Başkanı Cengiz Balkan, yaklaşık 30 saatin ardından saat 23.00 sıralarında serbest bırakıldı…

30 SAATLİK GÖZALTI SONA ERDİ..!
Yayınlama: 05.02.2022
1.707
A+
A-

Rüşvet alma suçlamasıyla gözaltına alınan Küçükkuyu’nun CHP’li Belediye Başkanı Cengiz Balkan, yaklaşık 30 saatin ardından saat 23.00 sıralarında serbest bırakıldı. Kalabalık bir grup tarafından alkışılar ve sloganlarla karşılanan Başkan Balkan’ın son derece bitkin olması dikkat çekti…

 

Cengiz Balkan ile birlikte Fen İşleri Müdür Vekili M.Ö’nün denetimli serbestlik ile salıverildiği ve yargılamanın tutuksuz devam edeceği öğrenilirken gözaltında ki diğer memur M.E’nin ise işlemlerinin halen devam ettiği bildirildi.

 

Özgürlüğüne kavuşan başkanın ilk sözleri ise; “Bu soğuk havada bekleyen, beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Bir kez daha büyük bir ailenin ferdi olduğumu anladım. Beni burada yalnız bırakmayan, dualarını esirgemeyen tüm dostlarıma, kardeşlerime, ağabey ve ablalarıma teşekkür ediyorum, sizleri çok seviyorum” oldu.

 

Kamuran T. isimli şahsın ifadesine dayalı olarak “İrtikap” suçunu işledikleri iddia edilen 3 isim, dün akşam üzeri mesai saati bitimine yakın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından belediye binasında gözaltına alınmıştı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş