DERHAL İŞİNE SON VERİLDİ..!

Milyonlarca liralık borcun kamuoyuna duyurulduğu belediyeye ait billboardlar, kimli belirsiz kişilerce parçalanarak tahrip edilmişti. Her yerde aranan o saldırgan hiç umulmadık bir yerde yakalandı…

DERHAL İŞİNE SON VERİLDİ..!
Yayınlama: 23.04.2019
5.410
A+
A-

Bayramiç Belediyesi’ne ait milyonlarca liralık borcun kamuoyuna duyurulduğu belediyeye ait billboardlar, kimli belirsiz kişilerce parçalanarak tahrip edilmişti. Her yerde aranan o saldırgan hiç umulmadık bir yerde yakalandı…

 

31 Mart seçimlerinde CHP’nin AK Parti’den devraldığı Bayramiç Belediyesi’nin borç durumunu gösteren afişler hazırlanmış ve halkı bilgilendirmek amacıyla ilçelerdeki billboardlara asılmıştı. AK Partili eski Belediye Başkanı Sadettin Arslan’dan kalan borçları gösteren o billboardlar bir gece yarısı kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğramış, camlarını ve lambalarını kırarak kullanılmaz hale getiren şahıslar afişleri de yırtarak yok etmişti. CHP’li Belediye Başkanı Mert Uygun ise, kamu malına zarar veren şahısların tespit edilip cezalandırılmasını isteyerek; “Billboardları kırarak gerçeği saklayamazsınız” demişti.

 

 

KAMU MALINA ZARAR VEREN BELEDİYE İŞÇİSİ ÇIKTI…

 

Bayramiç’te tepkiye neden olan saldırı sonrası başlatılan soruşturma çok kısa sürede netice verdi. Saldırıların gerçekleştirdiği bölgelerde ki çok sayıda güvenlik kamerası görüntüsü tek tek incelenerek saldırgan tespit edildi. Ancak ne ilginçtir ki herkesin dışarıda aradığı o saldırgan Bayramiç Belediyesinin içinden çıktı. Yapılan açıklamada belediyeye ait kamu malına zarar veren o saldırganın M.G isimli belediye işçisi olduğu ve yakalandığı duyuruldu.

 

İŞ AKDİNE SON VERİLDİ…

 

Konuyla ilgili olarak Bayramiç Belediyesi’ne ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

“İlçemizde 19/04/2019 tarihinde meydana gelen Bayramiç Belediyesi’ne ait billboardların kırılması olayı ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada şüpheli Belediyemiz işçisi M.G yakalanmıştır.

Soruşturma süreci devam etmekte olup, Bayramiç Belediyesi’ne ait billboardlara zarar veren işçimiz M.G’nin bu gün itibariyle İŞ AKDİNE SON VERİLMİŞTİR. Sürecin takipçisi olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz.”

 

 

YAPTIKLARIMIZI DA YAPILANLARI DA ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ…

 

Saldırganın yakalanmasından mutluluk duymakla birlikte bu vahim olayı gerçekleştiren kişinin Bayramiçli bir hemşerileri ve aynı zamanda bir belediye çalışanı olmasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Mert Uygun; “Bu billboardlar bizim değil halkın malı. Vatandaşın, çocukların, kadınların, tüyü bitmemiş yetimin hakkı var bunlarda. Biz, halkımızı bilgilendirmek adına borç durumunu gösteren afişleri astık. Bu durumu kabullenemeyen varsa gelir açıklama yapar. Mala zarar vererek yapılan yanlışları saklayamazsınız. Billboardları kırarak gerçeği saklayamazsınız. Yaptıklarımızı da yapılanları da halkımıza bu billboardlardan anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş