İYİ YETİŞTİRDİM, TEVAZUYA GEREK YOK..!

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ı başarılı çalışmalarından örnekler vererek ve “Çok iyi yetiştirmişim, fazla tevazuya gerek yok” diyerek övgüye boğan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kamuoyunda çok konuşulacak, siyasi kulislerde ise tartışılacak çarpıcı açıklamalarda bulundu…

İYİ YETİŞTİRDİM, TEVAZUYA GEREK YOK..!
Yayınlama: 22.01.2020
4.343
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ı başarılı çalışmalarından örnekler vererek ve “Çok iyi yetiştirmişim, fazla tevazuya gerek yok” diyerek övgüye boğan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kamuoyunda çok konuşulacak, siyasi kulislerde ise tartışılacak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının satır aralarında kendinden sonra Çanakkale Belediye Başkanı olabilecek muhtemel halefini açıklayan Gökhan, 25 yıl birlikte çalıştığı Arslan’a kefil olduğunu vurgulayarak onlarca partili ve davetli karşısında adeta veliahdını açıklamış oldu…

 

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, CHP’li belediye başkanları, başkan yardımcıları, partililer ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Kepez sahilinde gerçekleştirilen Halk Kafe’nin açılışına katılan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, programda olmamasına karşın Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ın daveti üzerine kürsüye gelince çok dikkat çekici bir konuşmaya imza attı.

Başarılı bir belediyecilik sergilediğini vurgulayarak Arslan’ı öven Gökhan, Çanakkale Belediye Başkanlığı için yerine geçecek isim neden olmasın diyerek açık destek verdi.

 

ŞÜPLERİ YIKTI, DEDİKODUCULARI UTANDIRDI…

Açılış etkinliğinde konuşan Başkan Ülgür Gökhan; “Kepez ile iç içe yaşıyoruz. Neresi Kepez, neresi Çanakkale, bazen biz bile karıştırıyoruz. Burada oturup Çanakkale’de, Çanakkale’de oturup Kepez’de çalışan birçok hemşerimiz var. Birol Başkan aday olunca yapabilir mi diye şüpheler, dedikodular olmuştu. Biz de dedik ki, Birol Başkan çok başarılı olur. 25 yıl beraber çalıştık ve bir işyerinin sorumluluğunu yüklendi. Burada sorunsuz, yüzünün akıyla bir işletmeden ayrıldıysa bu tecrübe, bu birikim, topluma yansıyacaktır. Artı 17 yıldır da ben belediye başkanlığı yapıyorum. Beraberiz, aynı ortamdayız, işyerindeyiz. Görüyor, duyuyor. Tartışmaların, siyasetin içerisinde Kepez’de belde başkanlığı yaptı. Sonuç itibariyle başarılı olmaması için hiçbir neden yok. İşte dediğimiz de oldu. Daha bir yıl dolmadan başarıya koşar adım gitmek, her babayiğidin harcı değildir. Ben Birol Başkanı tekrar tekrar tebrik ediyorum. Kendimi de tebrik ediyorum, iyi yetiştirmişim. Çok fazla tevazuya gerek yok” dedi.

 

DAHA ÇOK DAYANIŞMA İLE DAHA İYİ İŞLER BAŞARACAĞIZ…

Kepez’de halka yönelik yatırımların artacağını düşündüğünü ifade eden Başkan Gökhan; “Hepimiz halka hizmet düşüncesi ile hareket ediyoruz ve bundan sonra da böyle hareket edeceğiz. İşte bu tür alanları kamuya kazandırıyoruz. Çok güzel bir tesis olmuş. Ben bu konuda Kepezlilerin şanslı olduğunu düşünüyorum. Bu yatırımlar daha da üst seviyelere çıkacaktır. Çünkü biz kendi rantımızı değil, halkın rantını düşünerek hareket ettiğimiz için sizlerin de memnuniyeti üst seviyelerde olacaktır. Kepez halkı ile Çanakkale halkı arasında hiçbir zaman ayrım yapmadık ve yapmayız. Bundan sonra daha çok dayanışma ile daha iyi işler başaracağız. Halkın yararını düşünen, tamamen halkın hizmetindeki olaylara yaklaşan ve asla rantı ya da halkın aleyhine olan işlerde olmadığımız bir süreci yaşıyoruz. Bundan sonra da böyle olacak. Bu tür kamusal alanları kamuya kazandıracağız. Çok güzel bir tesis yapılmış, ellerine sağlık” şeklinde konuştu.

 

ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANI NEDEN OLMASIN…

Gökhan, sözlerine kamuoyunda çok konuşulacak, siyasi kulislerde ise tartışılacak şu cümlelerle devam etti: “Kepez’de bir şansı olduğunu düşünüyorum. Siz de mutlaka öyle düşünüyorsunuzdur. Daha da üst seviyelere çıkacaktır. Sonuçta biz kendi rantımızı değil, halkın rantını düşündüğümüz için mutlaka memnuniyeti olacaktır. Birol da burada bunun dönemini çok başarılı geçirecektir. Başka işlerde elbette ki yer alacaktır. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Başka postlara girebilir. Çanakkale Belediye Başkanı da olabilir mesela, neden olmasın? Bunu söylemek lazım. İnsanları teşvik etmek lazım. Biliyorsunuz, marifet iltifata tabidir. Başarılı olabiliyor, kendini ispat edebiliyorsa, her aşamada görev alması son derece doğaldır. Bu elbette ki partimizin başarısı için çok önemli. Biz de yine dayanışmaya devam edeceğiz. Kepez halkı ile Çanakkale halkı arasında hiçbir zaman ayrım yapmadık, yapmayız. Bundan sonra Birol Başkan’la daha iyi işbirliği ve dayanışma içerisinde daha iyi işlere el atacağız. Daha başarılı etkinliklerde ve yatırımlarda buluşmak üzere…”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş