KONSEYDE FARK YARATMAYA GELİYOR..!

KONSEYDE FARK YARATMAYA GELİYOR..!
Yayınlama: 20.09.2024
Düzenleme: 20.09.2024
1.254
A+
A-

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Çanakkale’nin tanınmış başarılı genç işadamlarından Halit Kubilay Fırat, Çanakkale Kent Konseyi Başkanlığına aday oldu.

“Çanakkale’nin aydınlık yarınları için birlikte çalışalım, birlikte başaralım” sloganıyla start veren Fırat, katılımcı demokrasiyi güçlendireceklerini vurgulayarak kentin aydınlık geleceğini her mahallede her ferdiyle birlikte çalışarak şekillendireceklerini söyledi…

 

Genç işadamı Halit Kubilay Fırat’ın Çanakkale Kent Konseyi Başkanlığına adaylığını açıklaması şimdiden kentte heyecan yarattı. Çanakkale’nin en önemli ve güçlü sivil toplum örgütü olmasına ve kurulduğu yıllarda özellikle Avrupa Birliği destekli önemli projelerle şehirde iz bırakmasına karşın son yıllarda yönetim zafiyetinden kaynaklı kan kaybeden Çanakkale Kent Konseyi, etkinliğini koruyamayarak pasif duruma düşmüştü.

 

Sadece konseyin değil Çanakkale’nin de kaybettiği yılları telafi etmek için bu ağır sorumluluğa talip olan Halit Kubilay Fırat, başarılarıyla iş dünyasında ki hızlı yükselişi, sivil toplum kuruluşlarında ki faaliyetleri, sosyal sorumluluk gerektiren etkinlikleri, toplumsal farkındalık yaratan eylemleri ve kamu yararı gözeten hizmet ve destekleriyle tanınan bir isim.

 

Bu yönüyle büyük destek gören Fırat’ın seçimi kazanmasına şimdiden kesin gözüyle bakılırken ilerleyen yıllarda farklı hizmet noktalarında Çanakkale’nin geleceğine damga vuracak isimlerden bir olarak görülüyor.

 

 

TEMSİLİYET VE BİRLİKTE KARAR ALMA KÜLTÜRÜNE DAYALI BİR YÖNETİM…

 

Bu kent hepimizin ve birlikte yaşadığımız bu topraklarda geleceğimizi daha da aydınlatmak için el ele vermemiz gerektiğine yürekten inanıyorum diyen Halit Kubilay Fırat; “Çanakkale, tarihiyle, kültürüyle ve doğasıyla hepimize büyük bir miras sunuyor. Bizler de bu mirası korumak, geliştirmek ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakmakla sorumluyuz. Bugün, bu sorumluluğu daha ileriye taşımak adına Çanakkale Kent Konseyi Başkanlığına aday olduğumu sizlere bildirmekten büyük bir onur duyuyorum. Adaylık sürecine karar verirken, kentimizin dinamik yapısını, burada yaşayan insanların ihtiyaçlarını ve gelecekte karşı karşıya kalabileceğimiz zorlukları derinlemesine düşündüm. Şehrimizdeki sorunlara çözüm ararken, halkımızın temsiliyet ve birlikte karar alma kültürüne dayanan bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğim” dedi.

 

ÖNCELİĞİM ÇANAKKALE…

 

Görevi layık görülmesi halinde Çanakkale için önceliklerini sıralayan Fırat; “Katılımcı demokrasiyi güçlendirmek, gençlerimize ve çocuklarımıza daha yaşanabilir bir kent bırakmak, çevre ve doğa dostu projelere öncülük etmek, kültürel mirasımızı ve değerlerimizi koruyarak, kentimizin tarihini ve ruhunu yansıtmak olacaktır” dedi.

 

 

DAHA İYİ BİR GELECEĞE İNANCIM TAM…

 

Çanakkale’nin her bir mahallesi, her bir ferdi bizim için önemli ve değerlidir diyen Fırat; “Gönüllülük esasında dayalı olarak yürüteceğimiz projelerle, hep birlikte kentimizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağımıza inancım tamdır. Sizlerden alacağım destekle, Çanakkale için büyük adımlar atmaya, kentimizin sorunlarına çözüm üretmeye ve herkesin kendini içinde bulabileceği bir kent yönetimi oluşturmaya hazırım. Hep birlikte, Çanakkale’nin sesini daha gür duyurup, sorunlarına daha kalıcı çözümler getirmek ve kentimizi daha güzel yarınlara taşımak için sizlerden destek bekliyorum. Çanakkale’nin aydınlık yarınları için birlikte çalışalım, birlikte başaralım. Her şey güzel şehrimiz Çanakkale için” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş