KARDEŞLERE DE BU YAKIŞIRDI..!

CHP’li belediye, son seçimde kardeş belediyenin yönetimi AK Partiye geçince 2 yıl önce bağışladığı iş makinelerini geri alarak kardeşliğe yakışmayan bir tavır sergilemişti. Buna karşılık olarak AK Partili belediye de “Böyle kardeş olmaz olsun” diyerek kardeşlik protokolünü iptal etmişti.

CHP ve AK Partili o iki belediye arasında esen soğuk rüzgarların oluşturduğu buzları, sürpriz iki ziyaret eritmeyi başardı. Küslüğün yerini barış, düşmanlığın yerini kardeşlik alırken bu tutum Türkiye’nin ihtiy

KARDEŞLERE DE BU YAKIŞIRDI..!
Yayınlama: 12.12.2020
5.710
A+
A-

CHP’li belediye, son seçimde kardeş belediyenin yönetimi AK Partiye geçince 2 yıl önce bağışladığı iş makinelerini geri alarak kardeşliğe yakışmayan bir tavır sergilemişti. Buna karşılık olarak AK Partili belediye de “Böyle kardeş olmaz olsun” diyerek kardeşlik protokolünü iptal etmişti.

 

CHP ve AK Partili o iki belediye arasında esen soğuk rüzgarların oluşturduğu buzları, sürpriz iki ziyaret eritmeyi başardı. Küslüğün yerini barış, düşmanlığın yerini kardeşlik alırken bu tutum Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberliğe en güzel örnek oldu…

 

CHP’li Avcılar Belediyesi, Çanakkale’nin Geyikli Belediyesi 31 Mart seçimlerinde CHP’den AK Parti’ye geçince 2017 yılında ‘kardeş belediye’ kapsamında bağışladığı kamyon ve kazıcıyı geri istemişti.

 

 

BÖYLE KARDEŞ OLMAZ OLSUN DİYEREK KARDEŞLİKTEN REDDETMİŞTİ…

 

Avcılar’a yeni seçilen CHP’li Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin imzasıyla tam 8 kez resmi yazı ile araçların geri istendiğini açıklayan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, “Kültürümüzde böyle bir şey yok. Onları kardeşlikten çıkarıyorum. Böyle kardeş olmaz olsun” diyerek sert tepki göstermiş ve hemen ardından da toplanan belediye meclis kararı ile kardeşlik protokolü iptal edilmişti.

 

CHP’Lİ TURAN’IN BUZLARINI AK PARTİLİ TURAN ERİTTİ…

 

Kardeşlerin arasını açan siyasetin estirdiği soğuk rüzgarlar, Ankara’da gerçekleşen sürpriz bir ziyaret sonrası yerini sıcak bir havaya bıraktı. İlk olarak Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, AK Parti Grup Başkanvekli Bülent Turan’ı makamında ziyaret ederek görüştü. Sürpriz görüşmede neler konuşuldu bilinmiyor ama hemen ertesi gün bizzat Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu’nu telefonla arayan CHP’li Başkan Turan Hançerli, araçları geri istemesinin bir hata olduğunu kabul ederek bunun göreve yeni gelmiş olmanın titizliğinden kaynaklandığını ileri sürdü.

 

 

AVCILAR BELEDİYESİ İLE BARIŞTIK, KARDEŞLİĞE DEVAM…

 

Buzları eriten sıcak gelişmeyi “Avcılar belediyesi ile barıştık” diyerek duyuran Geyikli Belediye Başkanı Oruçoğlu; “Turan hançerli başkanımızı bugün bu olumlu yaklaşımından dolayı ziyaret ettim ve bu yaklaşımından ötürü teşekkür ettim. Kardeşliğimiz devam dedi sayın başkan. Samimiyetine inanıyorum. Geyikli belediyesi olarak bir talebimiz yok ama yaklaşım güzel olduğu için kendisini Geyikli’ye davet ettim en kısa sürede bizi ziyaret edecek. Bizde misafir edeceğiz. Bu güzel gelişmeyi sağlayan Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan beye ve Avcılar Belediye Başkanı Sayın Turan Hançerli’ye erdemli yaklaşımı için Geyikli adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş