KANLI HESAPLAŞMANIN PERDE ARKASI..!

KANLI HESAPLAŞMANIN PERDE ARKASI..!
Yayınlama: 27.09.2024
Düzenleme: 27.09.2024
2.511
A+
A-

Çanakkale Polis Merkezi önünde onlarca polisin gözü önünde yaşanan kanlı hesaplaşmada 6 kişi ağır yaralanmış, olaya karışan 11 kişi gözaltına alınmıştı. Devam eden sorgulama kapsamında araştırma derinleştirilirken karanlık detaylarda gün yüzüne çıkmaya başladı.

 

Birkaç yıl öncesine dayanan husumetin, taraflardan biri olan inşaat firması yöneticisinin sokak ortasında feci şekilde darp edilmesiyle yeniden alevlendiği, şikayet için gelinen karakol önünde kalaslı, bıçaklı ve silahlı bir dehşete dönüştüğü anlaşıldı. İŞTE KANLI HESAPLAŞMANIN DETAYLARI…

 

 

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Anafartalar Polis Merkezi Amirliği önünü kan gölüne çeviren silahlı çatışmanın ilk fitili iddiaya göre inşaat firması sahibi E.A’nın, 2019 yılında cinsel istismar suçlamasıyla cezaevine girmesiyle ateşlendi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen E.A. kendisine komplo kurulduğunu ileri sürerek bir dönem birlikte çalıştığı ve yaşadığı olaylardan sorumlu tuttuğu Çanakkale’nin tanınmış inşaat firması sahibi F.K.’yi suçlamaya başladı.

 

 

ÖLÜM TEHDİDİ İDDİASI…

 

Cezaevinden çıktıktan sonra ekonomik sıkıntıya giren E.A. iddiaya göre kendisinin cezaevine girmesinden sorumlu tuttuğu F.K. ve ailesinden cezaevinde kaybettiği birikimini geri istemeye başladı. E.A. iddiaya göre F.K.’den 7 adet daire ve bir adet otomobil talep etti.

E.A. ve ailesi isteklerine karşılık bulamazken aralarında husumet doğdu. Birkaç yıl içersinde kordon boyunda kavga ve Adliye binası önünde silah ateşleme gibi birçok farklı olay yaşandı. İddiaya göre memleketlerinden gelen aile büyüklerinin araya girerek tarafları barıştırma girişimi ilk zamanlar başarılı oldu gibi görünse de bitmeyen husumet iddiaya göre ölüm tehditlerine kadar vardı.

Bunun üzerine F.K. önceki gün Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı’na müracaat ederek can güvenliğinin olmadığını gerekçe gösterip E.A. ve kardeşi İ.A.’dan şikayetçi oldu.

 

 

YEĞENİNİ DARP ETTİLER…

 

İddiaya göre F.K.nin kendisinden şikayetçi olduğunu öğrenen E.A. ve İ.A. önceki gün öğle saatlerinde F.K.’nin yeğeni inşaat firması yöneticilerinden Y.K.’yi bir marketin otoparkında kıstırdı. Sözlü başlayan tartışma kavgaya dönerken Y.K. çıkan kavgada feci şekilde darp edildi.

 

 

KARAKOL ÖNÜNDE KANLI HESAPLAŞMA…

 

Kendisini darp edenlerden şikayetçi olmak üzere akşam saatlerinde Anafartalar Polis Merkezi Amirliği’ne giden Y.K. ve ailesi ifade verdiği sırada iki taraf karakolun çıkışında karşı karşıya geldi. İddiaya göre ifade vermek için karakola çağrılan E.A., İ.A polisin gözleri önünde önce kalaslarla dakikalarca feci şekilde dövüldü ardından silahlı ve bıçaklı saldırıya uğradı.

Toplam 45-50 el ateş edildiği iddia edilen olay bir ara duruldu gibi görünse de 5-10 dakika sonra tekrar silahla koşarak gelen bir kişinin yerde kanlar içersinde yatan yaralıların üzerine tekrar ateş ettiği ileri sürüldü. E.A., İ.A. kardeşleri R.A., F.A., A.A. ve bir kişi çıkan çatışmada yaralandı.

 

 

POLİS TEK TEK YAKALADI…

 

Kaçmaya çalışan saldırganlardan biri ise hasımları tarafından karakolun karşı sokağında yakalanarak bıçakla yaralandı. Olaya karışan guruptan bazıları sokak aralarında ki polis kovalamacasının ardından yakalanarak ters kelepçe ile etkisiz hale getirildi.

Lüks beyaz bir otomobil ile kaçan yaralı vaziyette ki bazı şahıslar ise araçlarını halı saha yakınına terk ettikten sonra tedavi için yaya olarak geldikleri özel hastanede polis tarafından gözaltına alındı. Karakol önünde terk edilen bir araç ise çekici ile incelenmek üzere olay yerinden kaldırıldı.

 

 

MAHALLELİ VE VELİLER BÜYÜK PANİK YAŞADI…

 

Çatışma ve arbedenin karakol önünde yaşanması nedeniyle birçok kişi olayı terör saldırısı zannederek paniğe kapılırken, silah seslerinin yankılandığı bölgede büyük korku yaşandı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edilirken bölgede bulunan okullar velileri arayarak çocuklarını okuldan almalarını istediler.

Vücudunun çeşitli yerlerinden silah ve bıçakla yaralanan E.A., İ.A. R.A., F.A., A.A Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edilirken olayın ardından polis geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

 

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI…

 

Soruşturma kapsamında inşaat firması sahibi F.K.’nin de aralarından bulunduğu aynı aileden bir çok kişi olayla ilgili gözaltına alınırken, Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada ”26.09.2024 günü Cevatpaşa Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde 15:40 sularında ateşli silah ve kesici alet ile kavga meydana gelmiş;

 

3 şahıs ateşli silah İle 3 şahıs da kesici alet ile yaralanmış olup görünüş itibari ile hayati bulunmamakta olup 3 farklı hastaneye sevkleri sağlanmıştır. Kavganın arasında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan ailelerin sokakta karşılaşması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir.

 

Olaya karışan yaralılar dahil 11 şüpheli şahıs 2 adet 7*65 çapında ateşli ve bıçak İle yakalanmış olup diğer şüpheli şahısları tespit ve yakalama çalışmaları devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş