Acılı Baba Tedavi Altında

Doyamadığı 33 yaşında ki evladını genç yaşta vatana şehit veren baba Ramazan Kaşıkçı büyük acıya daha fazla dayanamadı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Acılı Baba Tedavi Altında
Yayınlama: 10.01.2017
24.685
A+
A-

Özel Kuvvetler mensubu 33 yaşındaki Çanakkaleli Astsubay Kıvanç Kaşıkçı’nın şehit düştüğünü duyanlar Esenler mahallesindeki baba ocağına akın etti. Bazı vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla geldikleri baba evinde başsağlığında bulunurken bazıları kapıda dua edip Kur-an’ı Kerim okudu.

 

Ambulansla hastaneye kaldırıldı…

 

Astsubay Kıvanç’ın babası Ramazan ve annesi Sebahat ile küçük kardeşi Erdinç Kaşıkçı evlerinde misafir ağırlarken saat 21.00 sıralarında kapı çaldı. İyi bir haber umuduyla kapıyı açan baba Kaşıkçı, karşısında Vali Yardımcısı Can Aksoy ile askeri yetkilileri görünce kötü haberi duymadan acı gerçekle yüzleşti. Şehit haberini verilmesiyle feryatlar yükselen evde baba yüreği büyük acıya daha fazla dayanamadı. Fenalaşan baba Ramazan Kaşıkçı’ya ilk müdahaleyi yetkililerle birlikte gelen 112 sağlık çalışanları yaparken derhal ambulansla Çanakkale Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Vali Tavlı şehit evinde…

 

Şehit evine daha sonra Vali Orhan Tavlı ve üst düzey bürokratlarda gelerek ailenin acısına ortak oldular. Taziyeye gelenlerin devam ettiği şehit evinde Kur-an’ı Kerim okunmaya devam ediliyor. Yetkililer Astsubay Kıvanç Kaşıkçı’nın nasıl şehit düştüğüne ilişkin açıklama yapmazken cenazenin Kilis’te olduğunu söylemekle yetindiler.

Cenaze töreni bugün planlanıyor…

Şehit Astsubay Kıvanç Kaşıkçı için ilk olarak yarın sabah saat 09.00’da Gaziantep’te askeri bir tören düzenlenecek. Daha sonra Ankara’da öğretmen olan eşi ve kızı da alınarak uçakla Çanakkale’ye getirilecek. Hava şartları uygun olursa ikindi namazını müteakip Şehitler Caminde cenaze namazı kılınarak baba ocağının tam karşısında bulunan askeri şehitlikte törenle defnedilecek.

 

Gerçek fotoğrafı ortaya çıktı…

 

Öte yandan bugüne kadar Astsubay Kıvanç Kaşıkçı ile ilgili haberlerde kullanılan fotoğrafın aslında kendisine ait olmadığı ve 24 olarak yazılan yaşının 33 olduğu öğrenildi. Şehit Kaşıkçı’nın gerçek fotoğrafını ilk kez Çanakkale Özel Haber olarak paylaşıyoruz.

 

ÖNEMLİ NOT: OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE ŞEHİDİMİZİN CENAZE TÖRENİ 11 OCAK ÇARŞAMBA GÜNÜ ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP ŞEHİTLER CAMİİNDE KILINACAK NAMAZIN ARDINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR…

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş