GÖÇÜK ALTINDA CAN VERDİLER..!

GÖÇÜK ALTINDA CAN VERDİLER..!
Yayınlama: 17.04.2024
Düzenleme: 19.04.2024
2.232
A+
A-

Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde bir tarlada hayır çeşmesi için kanal yapımı sırasında toprak kayması meydana geldi. Göçük altında kalan 2 kişi hayatını kaybederken yaralı olarak kurtarılan bir kişi tedavi altına alındı…

 

Kangırlı Köyü’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda uzun süredir köylerinde su sıkıntısı yaşayan köy sakinleri su kuyusunun hattını genişletmek için çalışma başlattı.

Yaklaşık 4 metrelik bir alan kepçe yardımıyla kazıldığı sırasında toprak kayması oluştu. Kuyunun içinde bulunan kepçe operatörü Refik Bilgiç, Sefer Arslan ve Tahir Ödemiş toprak altında kaldı.

 

 

OPERATÖR ÇIKARTILDI…

 

İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, üst kademede bulunan kepçe operatörü Refik Bilgiç, ekiplerin yardımıyla kuyudan çıkartıldı. Bilgiç, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk olay yerine gelerek yetkilerden bilgi aldı.

 

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren çalışmalar kapsamında başı toprak dışında kalan ancak sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılan Tahir Ödemiş hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Ardından ise tonlarca toprağın altında Sefer Arslan’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş