“AÇILIŞINI YAPTIKLARI TÜNEL AÇILMAMIŞ..!”

“AÇILIŞINI YAPTIKLARI TÜNEL AÇILMAMIŞ..!”
Yayınlama: 20.03.2023
2.377
A+
A-

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Çanakkale’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Gelibolu- Eceabat Devlet Yolu ile birlikte tünellerinde açılışını gerçekleştirmişti.

CHP İl Başkanı kapalı tünelin fotoğraflarını paylaşarak; “Açılışı yaptıkları tünel açılmamış. Yetkilileri halka gerçekleri söylemeleri konusunda uyarıyoruz” dedi…

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Mart günü Gelibolu- Eceabat Devlet Yolu ile birlikte tünellerin açılışını yapmış ve “Havsa’dan Çanakkale’ye uzanan güzergahın önemli bir parçası olan bu yol, ulaşımı 45 dakikadan 25 dakikaya düşürerek, tarihi alana giden ziyaretçilere büyük kolaylık sağlayacaktır” demişti.

2 ​ 3 ​

 

CHP Çanakkale İl Başkanı S. Güler Koçer ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 18 Mart’ta açtığını söylediği tünellerden Eceabat-Kilye arasındaki 57.Alay Tüneli’nin kapalı olduğunu açıklayarak geçemedikleri tünelin fotoğraflarını kamuoyu ile paylaştı.

 

 

CHP İL BAŞKANI KOÇER; “AÇILIŞI YAPTIKLARI TÜNEL AÇILMAMIŞ..!”

 

Koçer yaptığı açıklamada; “18 Mart’ta AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gelibolu Eceabat arasındaki tünellerin açılışını yapmıştı. Arkadaşlarımız ile yaptığımız incelemeler sonucunda Eceabat-Kilye arasındaki 57. Alay Tüneli’nin kapalı olduğunu gördük ve fotoğrafladık. Halkımız da bunu görmüştür. Önce 2019 sonra 2020 yılında açılacağı söylenen proje 2023 yılında bile tam bitmemiştir. Yetkilileri halka gerçekleri söylemeleri konusunda uyarıyoruz. Tünelin ivedi bir şekilde açılmasını bekliyoruz!” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.