SANKİ DÜNYA BAŞINA YIKILDI..!

Hem trafik hem de iş kazasının aynı anda meydana geldiği olayda bir kişi yaralandı…

SANKİ DÜNYA BAŞINA YIKILDI..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
6.008
A+
A-

Hem trafik hem de iş kazasının aynı anda meydana geldiği olayda bir kişi yaralandı…

Çanakkale’nin en işlek caddelerinden olan Kayserili Ahmetpaşa Caddesi üzerinde ilginç bir kaza meydana geldi. Olaya şahit olanlar iş mi yoksa trafik kazası mı olduğunu anlamakta güçlük yaşadı.

Cadde üzerinde bulunan Melis Pastanesinde devam eden tadilat çalışması nedeniyle dış cepheye kurulan inşaat iskelesi üzerinde işçiler çalışıyordu. Saat 18.00 sıralarında iskele büyük bir gürültüyle yıkıldı. Çöken iskele ile birlikte yere düşen ve demir ile kalas yığınlarının altında kalan bir işçi yaralandı.

Çevredeki vatandaşların bazıları otobüsün inşaat iskelesine çarparak devirdiğini diğerleri ise iskelenin yoldan geçen halk otobüsünün üzerine devrildiğini ileri sürdü. Olaya şahit olanların ifadesine göre ise yolun dar olması nedeniyle trafiğin sık sık tıkandığı bölgede manevra yapan halk otobüsünün iskeleye çarptığı anlaşıldı.

Kaza yerine gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahale yapılırken kolunda kırık şüphesi bulunan işçi, polis memurlarının da yardımıyla ambulansa alınarak hastaneye sevk edildi. Yaşananlar sırasında yoldan ve kaldırımdan geçen diğer vatandaşların yaralanmaması büyük şans olarak değerlendirildi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş