Açılışları Bizzat Görüntüledi

Büyük patron Davut Doğan, vakit bulamadığı fotoğraf hobisini iş ortamlarında cep telefonunu kullanarak gideriyor…

Açılışları Bizzat Görüntüledi
Yayınlama: 13.11.2016
3.613
A+
A-

Doğanlar Yatırım Holding ile Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mobilya Sektör Meclisi Başkanı Davut Doğan, yoğun iş temposu nedeniyle hobilerine çok fazla vakit ayıramayan isimlerden. Bu nedenle fırsat bulduğunda iş arasında bazı hobilerini de araya sıkıştırmayı başarıyor.

Doğtaş ve Kelebek Mobilya olarak kent merkezindeki mağazalarını yeni iş ortaklarıyla beraber yenilemelerinin ardından hafta sonu davetlilerle birlikte açılışlarını gerçekleştiren Doğan’ın, cep telefonuyla konuşmacıların ve mağazaların fotoğraflarını çekmesi dikkatlerden kaçmadı.

Fotoğraf meraklısı olasına rağmen bir çok hobisi gibi bu işede vakit ayıramayan Davut Doğan, en azından iş amacıyla bulunduğu ortamlarda cep telefonuyla fotoğraf merağını tatmin etmeye çalışıyor. Hatta bazen gazetecilerin fotoğraf makinelerini alarak kullanmayı ve incelemeyide seviyor. Doğan’ın kullanmaya fırsat bulamasada bir diğer hobisinin ise klasik otomobiller ve maket otomobiller olduğu biliniyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş