AFAD HER YERDE

Biga Akkayrak köyü Adatarlalar mevkiinde hayvan çiftliği olan H.Y. isimli vatandaş ve 3 arkadaşı çayın taşması sonucu mahsur kaldılar. Yoğun kar yağışının olduğu bölgede AFAD ekiplerinin uzun süren uğraşlar sonucu vatandaşları kurtardılar. Kurtarılan vatandaşların mutluluğu görülmeye değerdi.

AFAD HER YERDE
Yayınlama: 07.01.2017
2.718
A+
A-

 

AFAD tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

 

İhbar üzerine hareket eden Çanakkale AFAD Arama ve Kurtarma Ekibi olay yerine saat 05.20’de ulaşmış, mahsur kalan vatandaşlarımızın hayati tehlikelerinin bulunmadığını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu tespit etmiştir.

 

Yoğun kar yağışının devam etmesi, tipi ve görüş mesafesinin kısa olması ve kocabaş çayının su seviyesi ile akıntı hızının yüksek olması sebebiyle sabah saatlerinde başlayan Çanakkale AFAD Arama ve Kurtarma Ekibi ile İl Özel İdaresi Yol Açma Ekiplerinin yoğun ve özverili çalışmaları neticesinde; 07 Ocak 2017 Cumartesi günü saat 08.00’da mahsur kalan vatandaşlarımıza ulaşılmış olup tahliyeleri başarıyla gerçekleştirilmiştir.

 

Tahliye edilen ve sağlık durumları iyi olan vatandaşlarımız Biga İlçe Jandarma Komutanlığı Ekiplerine teslim edilmiştir.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş