Ait Olduğu Sularda Göreve Devam

15 Temmuz Darbe girişiminden bu yana kayıp olan TCG Nusret Matın Gemisi, evine dönerek Çimenlik Kalesi’nde ki iskeleye demirledi…

Ait Olduğu Sularda Göreve Devam
Yayınlama: 15.12.2016
3.914
A+
A-

Çanakkale Çimenlik Kalesi İskelesinde bağlı bulunan ancak 15 Temmuz Darbe girişimi gecesi ortadan kaybolan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan TCG Nusret Mayın Gemisi ile ilgili ortaya çeşitli iddialar atılmıştı. Daha öncede konuyu gündeme taşımamamıza rağmen akıbetine ilişkin hiç bir resmi açıklama yapılmamış, halk arasında darbe gecesi askerlerin boğazı geçmemesi için devlete bağlı kuvvetlerce kaçırıldığı yada darbeci askerlerin gemi ile Yunanistan’a kaçtığı gibi söylentiler yayılmıştı.

 

Israrlı yayınlarımızın ardından son olarak Nusret’in Donanma Komutanlığı Gölcük Deniz Ana Üssü’nde vatandaşların ziyaretine açıldığı öğrenilmişti. Nihayet ait olduğu Çanakkale’ye dönen gemi Çimenlik Kalesi içerisinde buluna iskeleye demirledi. Nusret Mayın Gemisinin daha önce olduğu gibi tekrar vatandaşların ziyaretine açılacağı ve gerçek mayın hattını izleyerek gerçekleştirdiği turlara devam edeceği öğrenildi.

 

Çanakkale Savaşlarının kahramanı TCG Nusret Matın Gemisi’nin birebir kopyası olan gemi şehrimizi ziyaret edenler tarafından büyük ilgi görüyor.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş