AK PARTİ’DE KADER ANI..!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında Çanakkale’de dahil 20 ilin daha belediye başkan adaylarını açıklayacak. Son ankette öne çıkan isim ise…

AK PARTİ’DE KADER ANI..!
Yayınlama: 26.11.2018
6.202
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında Çanakkale’de dahil 20 ilin daha belediye başkan adaylarını açıklayacak. Son ankette öne çıkan isim ise…

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın (Salı) aralarında Ankara ve İzmir de olmak üzere Karaman, Muş, Bingöl, Afyonkarahisar, Balıkesir, Sakarya, Konya, Trabzon, Eskişehir, Hatay, Mardin, Uşak, Çorum, Sivas, Yozgat, Çankırı, Çanakkale ve Karaman adaylarını açıklayacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise yarın açıklanmayacağı öğrenilirken İstanbul ve Ankara ilçe belediye başkan adaylarının duyurulacağı belirtildi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çanakkale Belediye Başkan adayını açıklayacağı AK Parti grup toplantısına Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız ile birlikte Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık da davet edildi. Çanakkale Belediye Başkan adayının bugün öğlenden sonra belli olması ve isminin kulislerden sızması bekleniyor.

 

Öte yandan Çanakkale için yapılan son anketten şaşırtıcı bir sonuç çıktı. İki kadın iki erkekten oluşan o listede biri eski biri yeni iki il başkanı, bir eski milletvekili ve bir belediye meclisi grup başkan vekili yer aldı. Aday adaylığını açıklayan eski il başkanı Yeşim Karadağ’ın anketten çıkması şaşırtıcı olmasa da ihtimal dahilinde değerlendirilmiyordu. Çanakkale Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Tülay Ömercioğlu ise beklenildiği gibi ankette ki yerini almayı başardı.

 

Ancak asıl şaşırtıcı olan ise aday adayı olmayan ve halen görevinin başında bulunan İl Başkanı Gültekin Yıldız ve eski Milletvekili Ayhan Gider’in adının ankette yeralması oldu. Kulislerinden sızan bilgilere göre Ayhan Gider’in ismi ankette ciddi anlamda öne çıkarken, AK Parti Genel Merkezi’nde adı ağır basıyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş