BU UYARIYI DİKKATE ALIN…!

Çanakkale Devlet Hastanesi Doktoru acil hasta değilseniz hastaneye gelmeyin uyarısında bulundu. Vatandaşlara çağrıda bulunan Uzman Doktor “Acil vaka değilseniz hastaneye gelmeyin, mecbur olmadıkça evinizden de çıkmayın, Aksi halde her ölümde sizin de katkınız olmuş olacak” dedi.

BU UYARIYI DİKKATE ALIN…!
Yayınlama: 25.03.2020
20.168
A+
A-

Çanakkale Devlet Hastanesinin kıdemli doktoru, başarılı Kadın Doğum Uzmanı Enzar Töre korana virüsü ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Acil durumlar harici hastaneye gelmeyin uyarısında bulunan Töre evden çıkılmaya devam edilirse 20 günde bitecek salgınını yaz ortasında bile hala devam ediyor olacağına dikkat çekti.

 

 

 

 

 

ACİL HASTA DEĞİLSENİZ HASTANEYE GELMEYİN

 

Çanakkale Devlet Hastanesinin 24 saat açık olduğunu ve belirgin covid şüpheli olmayan vakalara baktığına dikkat çeken Töre, “Hastalığın erken dönemde belirti vermemesi nedeniyle herkes kendisi ve karşısındaki hasta imiş gibi davranmak zorunda. Bu ülke dini bayram nedeniyle 9 gün süren tatiller yapıyor. Bu sürede hastanelere sadece acil vakalar geliyor. Yapılması gereken 20 gün süreyle tam da bu.

 

BIRAKIN SAÇINIZ KEPEKLENSİN

 

Aksi halde her ölümde sizin de katkınız olmuş olacak. Ayrıca cinsiyetini merak ettiğin bebek annesiz büyümesin. Saçım kepekleniyor diye hastaneye gelen bile var. Evden çıkılmaya devam edilirse 20 günde bitecek salgın yaz ortasında bile hala devam ediyor olur ve hala kısıtlı hayatımız bitmez. Evden çıkan da acil hasta dışı çıkılmasına yol veren de yazın hala bitmemiş salgını körükleyen olarak tarihe adını yazdırmış olacaktır” dedi.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş