AK PARTİNİN YÜZAKI..!

AK PARTİNİN YÜZAKI..!
Yayınlama: 20.03.2024
Düzenleme: 25.03.2024
2.149
A+
A-

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve adayı Şener Akçay çalışma performansı ile göz dolduruyor. 2019 seçimlerinde il genel meclis üyesi seçilen ve yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Akçay, seçmenlerden gönül rahatlığıyla tekrar partisi ve kendisi için oy istiyor…

 

 

AK Parti’nin İl Genel Meclisine bir kez daha aday gösterdiği genç aday Şener Akçay, yerel seçim çalışmalarına damgasını vurmaya devam ediyor. Çok yoğun bir seçim çalışması yürüten Akçay çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak için gecesini gündüzüne katıyor. AK Partinin parlayan yıldızı Akçay, gençliğin verdiği enerjiyle Çanakkale Merkez, Kepez ve merkeze bağlı köylerin etrafında adeta dört dönüyor.

 

 

HER YERDE KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM…

 

Hizmet ettiği 5 yıl boyunca başarılı çalışmalara imza atan, sıkıntılara anında çözümler bulan Şener Akçay vatandaşlardan gönül rahatlığıyla oy isteyebiliyor. Gittiği birçok yerde güler yüz ile karşılanan genç ve çalışkan siyasetçi;

“Gittiğim köylerde 2019 yılından bu yana yapılan hizmetleri konuşuyoruz. 31 Mart seçimlerinden sonra neler yapacağımızı, tamamlanması gereken hizmetleri masaya yatırıyoruz. Hangi köye gidersem gideyim kendimi, kendi köyümde gibi hissediyorum. Misafirperverlikleri için tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

VATANDAŞIMIZI HİZMETE DOYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ…

 

2019 seçimleri öncesi vatandaşların kendisine 7/24 ulaşabileceğinin garantisini veren ve bu sözünü yerine getiren Akçay, “Bir kez daha Çanakkale’ye hizmet etmek için yola çıktım. Köy çocuğu olarak köylülerimizin, çiftçilerimizin yaşadığı sorunları yakından biliyorum. 5 yılda birçok soruna çare olduk. Sorunlara çare olmaya, köylerimizi hizmete doyurmaya devam edeceğiz. Telefonum yine 24 saat açık olacak. Derdi tasası olan kim varsa beni çekinmeden arayabilir” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş