AKREDİTASYON KARTI BİLE VAR!

Şehitler Abidesi’nde düzenlenen uluslararası törenlerde ilk kez bir köpek protokolün ön saflarında yer aldı. Herkesin dikkatini çeken o köpeğin çok özel bir görevi vardı…

AKREDİTASYON KARTI BİLE VAR!
Yayınlama: 24.04.2017
4.598
A+
A-

Şehitler Abidesi’nde düzenlenen törende, protokolün ön bölümünde bulunan köpek herkesin dikkatini çekti.

 

Çanakkale Kara Savaşları’nın 102’nci yıldönümü nedeniyle Çanakkale Şehitler Abidesi’nde düzenlenen törene, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore’nin görme engelli eşi Maggie Moore, rehber köpeği ile katıldı. Protokolde yer alan “Star” isimli Golden cinsi köpek için ilk kez özel olarak akreditasyon kartı çıkartıldı.

 

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore, “Star”a akreditasyon kartı çıkartan Kültür ve Turizm Bakanlığına twitter hesabından teşekkür etti. Büyükelçi Moore, kişisel twitter hesabı “@UKAmbRichard”dan, eşi Maggie Moore’un rehber köpeği “Star Morre” için çıkarılan “diplomatik misafir akreditasyon kartı”nın fotoğrafını paylaştı.

 

Paylaşımı Türkçe ve İngilizce olarak yayınlayan Moore, Kültür ve Turizm Bakanlığına rehber köpekleri için çıkartılan kart nedeniyle teşekkür etti. Moore, mesajında “Tebrikler @TCKulturTurizm. Rehber köpeklerin üstlendiği hayati önemdeki görevin harika biçimdeki takdiri. Gururla takacak @rehberkopekler” ve “Bravo Turkish @TCKulturTurizm. Great recognition of vital work of guide dogs. Worn with pride. @rehberkopekler.” ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş