Atamıza Söz Verdik

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Atamıza söz verdik diyerek başladığı 10 Kasım mesajında; “Karanlık bulutlar gökyüzünü kaplarken, bizler yüreklerimizdeki Atatürk inancının ışığıyla aydınlanıyoruz” dedi.

Atamıza Söz Verdik
Yayınlama: 10.11.2016
1.592
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 10 Kasım dolayısıyla Atatürk’ü anma mesajı yayınladı.

Bugün Ulu Önderimiz laik, demokratik Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün aramızdan ayrılışının 78. Yıl dönümü diyerek sözlerine başlayan Ülgür Gökhan,şu çarpıcı ifadeleri kullandı;

“Söz Verdik;

Hepimiz Cumhuriyete ve devrimlerine gönülden bağlılığımızla, Mustafa Kemal ATATÜRK’ü yüreklerimizde taşıyor, zihinlerimizde yaşatıyor, onun öğretilerini bir yaşam biçimi olarak benimsiyoruz.

Karanlık bulutlar gökyüzünü kaplarken, bizler yüreklerimizdeki Atatürk inancının ışığıyla aydınlanıyoruz. Ata’mızın bizlere emanet ettiği bu topraklarda Türkiye Cumhuriyeti güvencesi ile yaşıyor, aydınlanma ve uygarlaşma yolunda attığımız adımlardan asla vazgeçmiyoruz.

Barış için, özgürlük için, demokrasi için, insan hakları için mücadele ederek, laik cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkıyor, haklarımızın kısıtlanmasının karşısında dimdik duruyoruz.

Onun zihninde, onun fikrinde gençler yetişmesi için var gücümüzle mücadele ediyoruz.

Biliyoruz ki; Mustafa Kemal ATATÜRK bugün bedenen aramızda değil, ancak her daim yanımızda, aklımızda, fikrimizde, en önemlisi gönlümüzde.
Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ebediyete uğurlanışının 78. Yıldönümünde sevgi, saygı, minnet ve özlemle her gün olduğu gibi bir kez daha anıyorum.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş