AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ..!

AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ..!
Yayınlama: 05.02.2023
Düzenleme: 05.02.2023
5.566
A+
A-

Akrabalarının düğününe katılmak için Çanakkale’den Bursa’ya gitmekte olan 6 kişilik ailenin içinde bulunduğu araç, kontrolden çıkarak kamyona çarptı. Korkunç kazada aynı aileden 4 kişi hurdaya dönen araç içinde sıkışarak can verirken bir çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti…

 

Düğün evini matem evine çeviren korkunç kaza dün öğlen saatlerinde Karacabey ilçesi Çanakkale- Bursa karayolunda yaşandı. Bursa’daki akrabalarının düğün törenine katılmak için ailesi ile birlikte yönetimindeki 26 KD 523 plakalı otomobil ile Biga’dan yola çıkan 25 yaşında ki Şuayip Giren, Tophisar Mahallesi yakınlarında yağmur nedeniyle kayganlaşan aracın kontrolünü kaybetti.

 

Savrulan araç önce duble yolu ayıran su hendeğine düştü ardından dönüş için kavşakta bekleyen İsmail A. yönetimindeki 55 AGY 226 plakalı kamyonla çarpıştı. Sürücü Şuayip Giren ile otomobilde bulunan Şerife Mert (36), Hacer Mert (32), Eşref Giren (61), Hatice Giren (57) ve Yavuz Selim Mert (4) çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönerken araç içerisinde sıkıştı.

 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri olası ikinci kazayı önlemek için yolda güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından araç içerisinde sıkışanları çıkardı. Ancak sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, Şerife Mert, Hacer Mert, Eşref Giren, Hatice Giren’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

 

4 yaşındaki Yavuz Selim Mert ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak can verdi. Katliam gibi kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Şuayip Giren’in ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş