Babakale’ye Halı Saha

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Babakale’ye halı saha yapılması için Ayvacık Belediyesi ile sözleşme imzalandı.
AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan imzalanan protokol ile ilgili olarak; “Gençlerimize söz verdik bugün de sözümüzün gereğini yerine getiriyoruz” dedi.

Babakale’ye Halı Saha
Yayınlama: 03.11.2016
1.243
A+
A-

Milletvekili Bülent Turan, yaptığı açıklamada; “Ayvacık/Babakale Köyümüze yaptığımız ziyarette gençlerimiz bizden ısrarla köye halı saha yapılmasını istemişti. O gün gençlerimize söz verdik bugün de sözümüzün gereğini yerine getiriyoruz. Ayvacık Belediye Başkanımız Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile halı saha yapımına gerekli ödeneğin çıkarılması için sözleşme imzalandı.Liman bölgesine yapılacak halı saha için kısa zamanda ihaleye çıkmayı, 2017 yılının ilk aylarında da Babakale köyümüze teslim etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Çanakkale sporda ki başarısını ortaya koymuştur…

Gençlerin, çocukların artık mevcut toprak sahada değil, modern sentetik çim yüzeyli futbol sahasında futbol oynayabileceklerini belirten Turan, “Babakale Ayvacık Merkeze uzak, balıkçılıkla yoğun bir şekilde uğraşan ve nüfusunu koruyabilen bir köyümüz. Aynı zamanda Asya kıtasının en batı noktası. İhtiyaç duyulan köy ve ilçelerimizde gençlerimiz, çocuklarımız için modern spor tesislerinin sayısını artırmak için çaba sarfediyoruz. Çanakkale son yıllarda sporda gösterdiği başarılar ile bu yönde potansiyeli ortaya koymuştur. Mevcut tesislerimizin iyileştirilmesi, yeni tesisler ile spor imkanlarının artırılması için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığına ve Belediye Başkanına çabalarından dolayı teşekkür eden Turan, “Babakale köyümüze, Ayvacık ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş