BABAMIZIN KOLTUĞUMU Kİ HER ELEŞTİRENE SALDIRALIM..!

AK Parti Milletvekili Gider, Başkan Engin Kandemir’den alışılmışın dışında öyle bir şey istedi ki adeta tüm sivil toplum örgütlerine emsal teşkil edecek bir değişimin sinyalini verdi. O mesajda tüm STK’lara siyaset yapın çağrısı vardı…

BABAMIZIN KOLTUĞUMU Kİ HER ELEŞTİRENE SALDIRALIM..!
Yayınlama: 28.04.2017
6.213
A+
A-

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Kent Konseyinin yeni Başkanı Engin Kandemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarısından dolayı teşekkür etti.

 

TOPLUMU DİNAMİK YAPAN SİVİL TOPLUMDUR…

 

Çanakkale’yi önemseyen bir ekibin yeniden işbaşına gelmesi sevindirici bir durum diyen Milletvekili Gider, “Engin’le muhtarlıkta, müdürlükte ve Genel Sekreterlikte her zaman çalışmışızdır. Toplumu dinamik yapan sivil toplumdur. Kamu kurumları yapısı itibariyle statik kalmayı daha çok severler. Siyaset ve sivil toplum dinamizmi tetiklemek zorundadır. Ancak zaman zaman statik yapılar dinamik yapılara hakim olur ve değişimi engeller. Seçimler engellenir, geciktirilir, kaldırılmaya çalışılır ama toplum boşluk kabul etmez, akışkan bir yapıya sahiptir ve bir şekilde boşluğu doldurur Engin Başkan siyaseti sever, insanları sever, sandığı sever ve hizmet etmeyi sever. Bugün burada olması hepimizi mutlu etti. Ben inanıyorum ki yeni ses, yeni nefes yeni heyecan sivil topluma yeni bir ivme verecektir” dedi.

 

 

ÇANAKKALE VE VATAN SEVDALILARIYLA YEREL PARLAMENTO KURACAĞIZ…

 

İlk aşamada önceden planladıkları etkinlikleri faaliyet geçireceklerini söyleyen Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir ise, hiçbir yerde olmayan yerel parlamento kurmayı düşündüklerini ifade etti. Kandemir, “Bu parlamento içerisinde her türlü fikrin ve zikrin olabileceği bir parlamento. Benim için tekbir şey vardır. O da olmazsa olmazım vatan sevdalısı olmayan yanımda olmayacak. Hiç kimseden bir şey beklemiyoruz. Buradan maaşta almıyoruz. Biz burada Çanakkale ve Türkiye sevdalısıyız” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Milletvekili Gider, Başkan Engin Kandemir’den alışılmışın dışında öyle bir şey istedi ki adeta tüm sivil toplum örgütlerine emsal teşkil edecek bir değişimin sinyalini verdi.

 

TEK RİCAM, KENT KONSEYİ’NE BOL SİYASET KARIŞTIRIN…

 

Kent Konseyi’nde bolca siyaset yapın diyen Gider, “Ben Engin Başkan’dan bir tek şey rica ediyorum. Kent Konseyi’ne bol siyaset karıştırsın. Çünkü siyaset millete hizmet etme aracıdır, siyaset kötü bir şey değildir. O askeri yönetimlerin bize pompaladığı bir şeydir. Siyaset kötüdür, devlet iyidir. Memurlar çok yapar bunu. Ben hükümetin değil devletin memuruyum. Niye devlet iyi, siyaset kötü. Hükümet kötü, niye? Ben atarım, benim atadığım daha kalitelidir. Seçilen, seçilen kötüdür. Bu anlayışı yıkmasını bekliyoruz Engin Bey’den. Bol siyaset yapsınlar, bol siyaset konuşsunlar. Tabi siyaset konuşmak kısır çekişme demek değildir. Siyaset konuşmak toplumu daha iyiye götürebilmek, daha ileriye götürebilmek için bir irade ortaya koymaktır” dedi.

 

 

BABAMIZIN KOLTUĞU DEĞİL Kİ BİZİ HER ELEŞTİRENE SALDIRALIM…

 

Bu anlamda kentin tüm dinamikleri bol siyaset yapsın diyerek devam eden Gider; “Ticaret Odası da, Ticaret Borsası da bol siyaset yapsın, tüm dernekler, odalar, vakıflar siyaset yapsın. Yani bu memleketin iyi yönetilmesiyle ilgili söz söylesinler. Bu yöneticilerin huzurunu, rahatını kaçırabilir, benim de kaçırabilir ben milletvekiliyim.  Elleme kaçırsın, bu koltuklar bizim babamızın koltuğu değil ki bizi her eleştirene saldıralım. Bizim düşündüklerimizi söylemek ve yapmak milletten aldığımız hakkımızsa sivil toplum örgütlerinin de üyelerinden aldıkları yetkiyle bizi eleştirmeleri de en doğal haklarıdır. Bende Engin Başkan’dan ben dahil kentin tüm dinamiklerinin doğru görmediği hareketlerini eleştirmelerini istiyorum. Aynı bugün Ticaret Odası’nın, Ticaret Borsası’nın veya iyi çalışan sivil toplum kuruluşlarının yaptığı gibi” dedi.

 

SİYASETİ KÖTÜ BİR ŞEY GÖRENLER KENDİLERİ DE YAPMASINLAR…

 

Geçtiğimiz günlerde ÇTSO Yönetimini eleştiren ve “Orası Siyaset yapma yeri değil. Orda her görüşten insan var. Üyelere saygısızlık ettiler. Seçim var, bu yönetim gidecek ” diyen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın sözlerini hatırlatan bir basın mensubunun sorusunu yanıtlayan Ayhan Gider; “Ben Ülgür Başkan’a cevap verecek konumda değilim. Ülgür Başkanın söylediği kendini bağlar. Ben tam tersine Ticaret Odası’na diyorum ki bol siyaset yapın. Çünkü benim gözümde siyaset iyi bir şeydir, hizmet etme aracıdır. Siyaseti kötü bir şey görenler kendileri de yapmasınlar. Ben iyi bir şey olduğu için siyaset yapıyorum, siyasetçiyim, birine siyaset yapma dersem kendimle ters düşerim. Ülgür Başkan’da öyle demek istememiştir, kendisi siyasetçi çünkü” şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş