BELEDİYE PERSONELİ VE MÜTEAHHİTLERE BASKIN..!

BELEDİYE PERSONELİ VE MÜTEAHHİTLERE BASKIN..!
Yayınlama: 31.01.2023
Düzenleme: 31.01.2023
2.547
A+
A-

Gökçeada ilçesinde yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla düzenlenen operasyonda aralarında Belediye Başkanı Ünal Çetin’in de bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alındı…

 

İki kez Gökçeada Belediye Başkanı seçilen İYİ Partili Ünal Çetin, hakkında ki davalar yüzünden zamanını başkanlık makamından çok mahkemede geçirir oldu.

 

POLİS ZORUYLA MAHKEMEYE ÇIKMIŞTI…

 

Geçtiğimiz yıl KHK’lı bir hâkim’i işe aldığı için yargılanan Başkan Çetin, sağlık sorunları nedenleriyle mahkemeye sunduğu rapor kabul edilmemiş davalara katılmayınca da polis zoruyla duruşmaya götürülmüştü. Geçirdiği ağır trafik kazası sonrası beline 6 platin takılan Ünal Çetin’in mahkemede ayakta bekletildiği iddia edilmiş, KHK ile işten atılan hâkimin suçsuz olduğu anlaşılınca beraat etmişti.

 

EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ…

 

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince bugün Gökçeada’da bazı adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

 

BELEDİYE PERSONELİ VE MÜTEAHHİTLER GÖZALTINDA…

 

Yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Belediye İmar Müdürü S.D, kamu çalışanı E.B. ile müteahhitler R.G. ve B.B, emniyet müdürlüğüne götürüldü. Başka bir suçtan tutuklu müteahhit K.Ç’nin de şüpheliler arasında olduğu öğrenildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.