BEN CANIMIN, ONLAR İFTİRANIN DERDİNE DÜŞTÜLER..!

BEN CANIMIN, ONLAR İFTİRANIN DERDİNE DÜŞTÜLER..!
Yayınlama: 06.09.2023
Düzenleme: 06.09.2023
2.933
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yangın felaketi sırasında kendisini Amerika’da tatil yapmakla suçlayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş için; “İftiraya uğradım, hakkımı helal etmiyorum. Hakkım varsa haram olsun” dedi.

 

Yangın çıkmadan önce hastaneye yattığını açıklayan Başkan Gökhan; “Ben o sırada canımla uğraşıyordum. Bir insana bu kadar da haksızlık yapılmaz. Olamaz böyle bir şey. Düşünmem ve de beklemezdim” şeklinde tepki ve üzüntüsünü dile getirdi…

 

Çanakkale Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısında Çanakkale’de yaşanan yangın felaketine ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yangınla mücadele ve sonrasında bölge halkına verilen desteklere ilişkin bilgilendirme yaparken ardından yangın sırasında hastanede yatmasına karşın kendisini Amerika’da tatil yapmakla suçlayanlara verdi veriştirdi.

 

ÇANAKKALE BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE SEFERBER OLDU…

 

Sözlerine, 16 Temmuz ve 22 Ağustosta içimiz yandı diyerek Başlayan Başkan Gökhan; “Çanakkale’de çok önemli bir alanda, aşağı yukarı 4 bin hektarı aşkın bir alanda orman yangını oldu. Ormanlarımız, tarlalarımız, meralarımız yandı. Çok büyük zayiatla geçirdik bu yangınları maalesef. Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum. Bu noktada Çanakkale Belediyesi olarak başta itfaiyemiz olmak üzere bizlerde ciddi çalışmalar yaptı ve destek verdik. 55 personel, 5 arasöz ile müdahale ettik ve çevre il ve ilçelerden gelen yangın söndürme ekiplerini organize etti itfaiyemiz. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Su-Kanalizasyon Müdürlüğünden yine personellerimiz greyder ve kepçe gibi iş makineleri ile yangına müdahale ettiler. Veteriner İşleri Müdürlüğü 8 personel ve 2 hayvan taşıma aracıyla afet bölgesinde mahsur kalan 58 canlı hayvanın naklini sağladı ve bizim hayvan barınağında onları muhafaza ederek 17 hayvanın tedavisini gerçekleştirdik” dedi.

 

YANGININ YARALARINI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ…

 

Yangının söndürülmesinin hemen ardından yaraların sarılması için çalışmalara başladıklarını ifade eden Ülgür Gökhan; “Afet bilgesinde zarar gören içme suyu depoları var. Belediyemiz tarafından  yanan boruların onarımları yapıldı. Temiz içme suyu temini tekrar sağlandı. Fevzi Çakmak, Damyeri ve Kayadere’de bu hizmetler verildi. Okçular köyüne jeneratör hizmetimiz oldu. Elektrikler kesikti biliyorsunuz. 3541 kişiye su, ayran, yiyecek ve kumanya dağıtımı yapıldı. Son olarak da Ziraat Odasının da önerisiyle meraları zarar gören, otları samanları yanan köylülerimize saman, yem, silajlık mısır ve arpa desteği veriyoruz. Bazı köylerde evler ve ağıllar, ahırlarda yandı. Oralarda da malzeme ihtiyaçları var. Onları da destek olmak için sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

 

BİR KADININ, HAKKA GİRMESİ HAKİKATTEN AKIL ALACAK ŞEY DEĞİL…

 

Yangın nedeniyle yaşadığı üzüntünün şahsına yönelik başlatılan iftira kampanyası ile daha da katlandığını söyleyen Başkan Gökhan; “Bu arada tabi tatsız işlerde oldu. Haksızlık yapanlarda oldu. Maalesef ummadığımız kişilerden de haksız eleştiriler geldi. ‘CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın yangın bölgesine hiç uğramayıp sosyal medya hesabından yangın umarım söndürülür mesajı kamuoyunda eleştirilere neden olmuştur’ dediler, ‘Yangın bölgesine gitmeyip sadece sosyal medya üzerinden pişkince mesaj paylaşmak vatandaşlarımızın beklentileriyle örtüşmemektedir’ dediler. ‘Güzel memleketimiz Çanakkale yangınla savaşırken, kimi alevlerin ortasına bir bidon suyla kimisi traktörüyle dalarken, çocuklar bölgeye su, vatandaşlar erzak taşırken Belediye Başkanı Gökhan utanmadan tatil yaptı’ dediler. Diyen çok enteresan, bir kadın ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı. Bir kadının, bir insanın hakkına girmesi hakikatten akıl alacak şey değil. Olamaz böyle bir şey, düşünmem ve beklemem. Tanıyor da üstelik beni, bir hukukumuz var” şeklinde konuştu.

 

BEN CANIMLA UĞRAŞIYORDUM, HAKKIM HARAM OLSUN…

 

Yangın başlamadan önce rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yattığını açıklayan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Bunun aynısı tabi kopyala yapıştır olarak Sabah gazetesi denilen bir tetikçi gazete var, aynısını o yazmış. Herhalde oradan kopyala yapıştır oldu. Onun için bu hanımefendiye bu iftirasından dolayı hakkımı helal etmiyorum. Hakkım haram olsun. Bu kadar haksızlık yapılamaz bir insana. Ben yangın çıkmadan önce hastaneye yattım. Daha yangın çıkmamıştı, yangını hastanede yatakta yatarken ben gördüm. 2 gün hastanede yattım, bir gün evde istirahat ettim. Bu arada yangınla ilgili gelişmeleri ve çalışmaları takip ettim. Belediye Başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz, amir ve personelimiz mücadelesini verdi, bende telefonlarla takibini yaptım. Efendim başkan tatile gitmiş, üstelik birde Amerika’ya gitmişim. Ne tatile gittim ne de Amerika’ya gittim, ben o sırada canımla uğraşıyordum. Bu nedenle hakkıma giren bu hanımefendiye hakkımı helal etmiyorum. Bunu bilin diye söylüyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş