BENİM DİPLOMAM VAR

Muharrem İnce’nin Çanakkale Mitingi büyük ilgi gördü. Binlerce Çanakkaleliye seslenen İnce, gönüller arasında köprü kurduğunu, kimsenin başörtüsüne karışmayacağını ifade etti. İnce, ‘‘Erdoğan kaporta yapmaya talip ben arabanın beynini yapmaya talibim. Çünkü benim diplomam var’’dedi.

BENİM DİPLOMAM VAR
Yayınlama: 28.05.2018
9.140
A+
A-

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Çanakkale’de mitinge katıldı. Kendisine gariban diyen Erdoğan’a İnce, “Ben milletvekili maaşıyla gariban kaldım da sen nasıl zengin oldun?” şeklinde cevap verdi. Yaklaşık bir saat süren mitingde projeleri hakkında bilgi veren İnce’ye Çanakkaleliler yoğun ilgi gösterdi.   

 

KÖPRÜ YAPACAĞIZ, KAZIK YEMEK YOK

Konuşmasına “Anafartalar’da, Conk Bayırı’nda şehit düşenlere selam olsun. Çanakkale Geçilmez diyenlere selam olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e selam olsun” diyerek başlayan İnce;

“Muharrem İnce gelince Çanakkale Köprüsü’nü yapmayacakmış diye bir dedikodu geziyormuş. Ben 4. köprüyü İnce yapar diyorum.

Demirden betondan köprü yapmak kolay iş, ben gönüller arasında köprü yapıyorum. Çanakkale Köprüsü’nü yapacağım. Önce inceleyeceğim.

Demirel’in yaptığı köprüden 10 liraya geçiyoruz da Erdoğan’ın yaptığı köprüden neden 100 liraya geçiyoruz? Kör kuruşun hesabını sorarım. Köprü yapacağız, kazık yemek yok, avanta yok, rüşvet yok” şeklinde konuştu.

 

BENİM DİPLOMAM VAR

Muharrem İnce konuşmasını şöyle sürdürdü; “Cumhurbaşkanının görevi milletin çocuk sayısı mıdır? Yoksa çocuk bezindeki KDV ile uğraşmak mıdır? Erdoğan çocuk sayısı ile uğraşsın, Erdoğan doğum yöntemiyle uğraşsın. Ben çocuk bezindeki KDV ile uğraşacağım. Erdoğan kaporta yapmaya talip ben arabanın beynini yapmaya talibim. Çünkü ben matematik biliyorum. Çünkü benim diplomam var.”

 

GEL TELEVİZYONA ÇIKALIM

 “Sen orada ben burada atıp tutmayalım. Gel, bir televizyon kanalına beraber çıkalım. Geleceği konuşalım, 5 sene sonra yeni meslekler ortaya çıkacak. Sayın Erdoğan, ağız dalaşını bırakalım. Geleceği nasıl kurgulayacağız Türkiye’de, bunu konuşalım. Gelişmiş ülkeler meydanlarda tezek, pislik, çöplük demiyor. Gelişmiş ülkeler uzay madenciliğini konuşuyor, kuantumu konuşuyor, nano teknolojiyi konuşuyor. Gel televizyonlarda bunu konuşalım. Danışmanların yanında olsun, ben tek başıma geleceğim, söz.”

 

BEN GARİBAN KALDIM SEN NASIL ZENGİN OLDUN?

“Bana gariban diyor. Ben de 16 yıldır meclisteyim sen de. Hatta ben senden 5 ay daha kıdemliyim. Ben milletvekili maaşıyla gariban kaldım da sen nasıl zengin oldun? Etrafta dedikodu çıkartıyorlar Muharrem İnce başörtüsüne karışacak diye. Benim kız kardeşim 40 yıldır başörtüsü takıyor. Başörtülü kardeşlerime sesleniyorum, ister evinde tak, ister sokakta tak, ister devlet dairesinde tak. Bu konu kapanmıştır.”

İnce, Çanakkale’de ve vatanı savunmak için ülkenin dört bir yanında şehit olanlar için Fatiha okuyarak mitingi sonlandırdı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş