Burası Dingo’nun Ahırı mı?

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı her zaman ki gibi sakin başladı gergin bitti. Hararetli tartışmaların yaşandığı mecliste ortaya çok konuşulacak şok iddialar atıldı. Bomba etkisi yaratan iddiaların sahibi üyesi işadamı Güven Barış Yüksel, muhatabı ise…!

Burası Dingo’nun Ahırı mı?
Yayınlama: 30.11.2016
2.640
A+
A-

ÇTSO Meclis Üyesi Güven Barış Yüksel’in “Yönetim odasında tehdit edildim” iddiası gündeme bomba gibi düştü. ‘’Burası dingonun ahırımı’’ diye soran Yüksel’i, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Semizoğlu şov yapmakla suçladı.  Yüksel,  Ticaret Odası’nın bazı üyelerinin işini yapacağına Fuat Avnicilik yaparak ortalığı karıştırdığını ileri sürdü.

 

Başkan Osman Okyay öncülüğünde toplanan mecliste olağan gündem maddeleri görüşülürken tartışmanın fitilini Can Algönül’ün bir önceki toplantı tutanağının hatalı olduğunu söylemesi ve değiştirilmesini istemesi ateşledi. Konu bir anda yönetim kurulu üyesi Selçuk Semizoğlu ile meclis üyesi Güven Barış Yüksel arasında karşılıklı şov yapma suçlamalarına dönüştü.

 

İşadamı mısınız Fuat Avni misiniz..?

 

ÇTSO Ekim Ayı Mizanı’nın geçtiğimiz ay Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gün’ün rahatsızlanması üzerine, okunması yarım kalan Mizan’ın herhangi bir Yönetim Kurulu üyesince okunamaması üzerine usul tartışması çıktı.  ÇTSO Meclis Üyesi Can Algönül, mizan’ın okunmasının eksik kaldığı dolayısıyla bu haliyle onaylanamayacağını söylemesi üzerine ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Semizoğlu ve Meclis Üyesi Güven Barış Yüksel arasında şov yapma tartışması yaşandı. Tartışmalar üzerine söz alan Güven Barış Yüksel; “Ben buraya şov yapmak için çıkmadım. Ama ben daha çıkmadan buraya birilerinin kafasında şov yapacağım düşüncesi varsa; ben o şovu da yaparım.  Ama birileri de şov yapmasın. Çanakkale ile kimse dalga geçmesin. İşi gücü bırakmış koca koca adamlar Fuat Avniciliğe soyunmuşlar. İşadamı mısınız? Fuat Avni misiniz?” dedi.

 

Gözleri Bülend Engin’i aradı..!

Daha sonra gündem dışı söz isteyerek kürsüye gelen Yüksel, açıklamalarıyla adeta şok etkisi yarattı. Sözlerine toplantıdakileri selamlayarak başlayan Yüksel, sıra yönetim kurulu başkanı Bülend Engin’e gelince, bir süre bakındıktan sonra salonda bulunmayan Engin’e hiçbir toplantıya katılmadığı imasında bulundu. Çünkü Bülend Engin, gelmiş ancak toplantıya davetli konuğu uğurlamak için ayrıldığı salona bir daha geri dönmemişti.

Meclis üyelerine hitap eden Güven Barış Yüksel, Yönetim Kurulunda tehdit edildiğini açıklayınca salonda dışarıdan daha soğuk, buz gibi bir hava esti.

 

Ben yönetim kurulu odalarında tehdit edilmek istemiyorum..!

 

Geçtiğimiz aylarda yönetim kurulu başkanı Bülend Engin’in toplantılara katılmaması nedeniyle Meclis Üyelerince istifaya davet edildiğini hatırlatan Güven Barış Yüksel; “Burası iş yapacak kişilerin toplandığı yerdir. Burada iş yapacak olanlar gelsin, amacı iş yapmak olmayanlar değil. Ben Fuat Avni değilim, hodri meydan diyelim çıksınlar buraya. Ben neyi konuşacağım? Hangi zihniyette bir adam var ki karşımızda neyi konuşacağız? Meclis toplantılarımızda her arkadaşımın ticareti ve üretimi ile konuşmalıyız. Biz bu kürsülerde kaçıncı keredir Teknoparkı dinliyoruz? Teknopark ile ilgili bir toplantı düzenleyelim orada konuşulsun. Hepimiz esnafız, üreticiyiz, bankacılarla ilgili toplantı düzenleyelim. Yiyorsa versin şimdi o bankacılar bizlere kredi! Ben burada üretecek kapasitede insanları dinlemek istiyorum. Ben yönetim kurulu odalarında tehdit edilmek istemiyorum. O tehdit eden de gereğini yapsın. Ben buraya ticaret yapmaya geliyorum. Ne mafyayım, ne de mafya üyesiyim. Başka bir insan benim işyerimden zorbalıkla insan alamaz. Bu adam ticaret odası yönetim kurulu üyesi olamaz. Eğer oluyorsa da Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri bir şeyler yapar. Dingo’nun ahırı mı olduk?” dedi.

 

 Çanakkale gerçekleri görecek..!

 

Güven Barış Yüksel, meclis üyelerine çok büyük görev düştüğünü belirterek; “Koltuk sevdası olanları bırakın koltuklarında rahatça otursunlar. Onların Çanakkale için üretmek gibi düşünceleri olmayabilir. Ama sizlerin olacak. Bu dönemde geçecek, Çanakkale gerçekleri görecek” dedi. Öte yandan Yüksel, kendisini tehdit eden ÇTSO yönetim kurulu üyesinin adını kürsüden açıklamadı ancak o isim önce kulislerde ardından Çanakkale sokaklarında çoktan kulaktan kulağa yayılmaya başladı..!

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş