BİR ELDE RABİA, BİR ELDE BOZKURT

AK Parti ve MHP referandum da siyasal anlamda güç birliği oluştururken, “Evet” oyu için vatandaşların her iki partiye de sembolleri ile destek vermesi renkli görüntüler oluşturuyor…

BİR ELDE RABİA, BİR ELDE BOZKURT
Yayınlama: 12.04.2017
3.586
A+
A-

AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı, referandum çalışmalarını dört bir koldan devam ediyor. Gündüz esnaf ve sivil toplum ziyaretleri yapan teşkilat üyeleri akşamda köy çıkarmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Yeşim Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye meclis üyeleri dün Barbaros Mahallesi Aziziye caddesi üzerinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek neden “EVET” verilmesi gerektiğini anlattı.

 

AK Parti İl Başkanı Karadağ ve heyet caddede bulunan tüm esnafları ziyaret ederek Pazar günü yapılacak olan referandum ile ilgili vatandaşların aklındaki soruları da yanıtlama imkanı buldu. Esnafların çoğu ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken değişiklik paketi ile ilgili soruları muhataplarına iletmekten çok mutlu olduklarını belirttiler.

 

 

 

İl Başkanı Karadağ, esnaf ve vatandaşları uzun uzun detaylı olarak aydınlatırken bu değişikliği AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan için istemediklerinin altını r kez daha çizdi. YeşimKaradağ,  bu değişikliğin sadece ve sadece millet ve memleket için yapıldığını ifade etti. Partililer vatandaşların sordukları sorular ile birebir ilgilenerek vatandaşların aklındaki soru işaretlerini gidermeye çalıştı.

 

Öte yandan ziyaret edilen ülkücü bir esnafın, referandumda güçlü bir Türkiye için AK Parti ve MHP’yi destekleyerek EVET oyu vereceğini söylerken bir eliyle Rabia diğer eliyle ise Bozkurt işareti yapması referandum sürecinde ki renkli görüntülerden biri olarak objektiflere takıldı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş