BİR YIL OLMADAN HARABE OLDU..!

Çanakkale’de gençleri spora teşvik etmek amacıyla binlerce lira kaynak aktarılarak çok sayıda köye halı saha yapılmıştı. Ancak o sahalardan bazıları kaderine terk edilirken bazıları da kısa sürede yıkılarak harabeye döndü…

BİR YIL OLMADAN HARABE OLDU..!
Yayınlama: 17.11.2020
4.210
A+
A-

Çanakkale’de gençleri spora teşvik etmek amacıyla binlerce lira kaynak aktarılarak çok sayıda köye halı saha yapılmıştı. Ancak o sahalardan bazıları kaderine terk edilirken bazıları da kısa sürede yıkılarak harabeye döndü…

 

CHP İl Başkanı Ümit Metin Ural, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla binlerce lira harcanarak köylere yapılan spor tesislerinin içler acısı halini gözler önüne serdi. Devlet tarafından köylere yaptırılan halı sahaların bazılarının kullanılmadığı için bakımsızlıktan kaderine terk edildiği bazılarının içinde ise hayvan beslendiği iddiaları uzun süredir dile getiriliyordu.

 

“Bu nasıl iş yaptırmak sayın vekil” diyerek söz konusu halı sahaların yapımına vesile olan ve törenle açılışını gerçekleştiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a seslenen CHP İl Başkanı Ural, şov yapanlardan hesap soracağız diyerek konunun takipçisi olduklarını söyledi.

 

 

KİM YAPTIRDI, KİM YAPTI, KİM DENETLEDİ, KİM ŞOV YAPTI..!

 

Metin Ural yaptığı açıklamada; “Gördüğünüz Halı saha YENÍCE İlçemiz Çal Köyümüzde Spor Toto finansıyla yaptırılmış halı saha..

Açılış tarihi Ağustos 2019, ayakta duramayıp yıkılması Aralık 2019, yıkımın üzerinden yaklaşık bir yıl geçmiş olmasına rağmen ilgilenen yok, kullanılamıyor..

Kim yaptırdı, kim yaptı, kim denetledi, kim şov yaptı, kimler için yapıldı, KİMLER kullanamıyor..

Ve NEDEN…..

Cevabı zor değil, toplumun hesap sormaması…Ama artık bilmelisiniz ki bu toplum hesap soracak…” dedi.

CHP’li Ural, son olarak; “Hadi yapın seçimi de görün dünyanın kaç bucak olduğunu…” diyerek Milletvekili Turan’ın şahsı üzerinden AK Partiye meydan okudu.

 

YATIRIMLAR OLMASA BUNLAR OLUR MU..?

 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan tarafından 2019 yılı Ağustos ayında gerçekleştirilen Yenice ilçesine bağlı Çal Köyü halı saha açılışına belediye başkanları, STK temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

 Açılışta konuşan Milletvekili Turan; “Her alanda şampiyonlarımız var. Eğer bu yatırımlar olmasa, teşvikler olmasa bunlar olur mu? İmkan olursa bizim gençlerimiz bu imkanı en iyi şekilde değerlendirir. O yüzden biz de imkanlar üretmeye ve şehrimize katkı sağlamaya çalışacağız” demişti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş