BU DAHA BAŞLANGIÇ..!

Yaz tatilinin başlamasına sayılı günler kala turizm bölgelerinde hazırlıklar hızlandı. Tatilcilerin göz bebeği turizm cenneti Bozcaada’da, bu sezon hayata geçirilen yeni “Sarı Çizgi” uygulamasıyla tanıştı…

BU DAHA BAŞLANGIÇ..!
Yayınlama: 27.05.2019
3.829
A+
A-

Yaz tatilinin başlamasına sayılı günler kala turizm bölgelerinde hazırlıklar hızlandı. Tatilcilerin göz bebeği turizm cenneti Bozcaada’da, bu sezon hayata geçirilen yeni “Sarı Çizgi” uygulamasıyla tanıştı…

 

Şirin sokakları, cumbalı evleri, mükemmel plajları ve eşsiz lezzetleriyle Türkiye’nin turizm cenneti Bozcaada, yaz sezonu için yine en ideal tatil rotası olarak gösteriliyor. Bu nedenle çok sayıda yerli ve yabancı turisti en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanan ada da bir takım hazırlıklar göze çarparken bazı  değişiklikler de dikkat çekiyor.

 

 

Bozcaada halkının oylarıyla güven tazeleyen Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, ikinci döneminde hem ada halkının hem de misafirlerin daha rahat etmesi için yeni düzenlemeler yaptı. Başkan Yılmaz, bazı belediyelerin içkili mekanları belirli bölgelerde topladığı kırmızı çizgi uygulamasından farklı olarak ada mekanlarına sarı çizgi ayarı verdi.

 

Yeni sisteme göre dar sokaklara gelişi güzel masa sandalye atarak yayaların geçişini engelleyen yada zorlaştıran restaurantlara düzenleme getirildi. Sokaklara çift sarı çizgi çekilerek ortalarında 120 cm. genişliğinde yayalar için yürüyüş alanı yaratıldı. Bozcaada Belediye Başkanı Yılmaz, yeni uygulamayı şahsi sosyal medya hesabından; “Herşey daha güzel olmadı mı..?” paylaşımıyla duyurdu ve “Bu daha başlangıç” diyerek yeni uygulamaların yolda olduğunu müjdeledi.

 

 

Cumhuriyet Mahallesi restoranları çok daha güzel görünüyor öyle değil mi? diyerek yeni sistemi tanıtan Başkan Yılmaz; “Tüm esnafımıza hayırlı bir sezon, bol kazanç diliyoruz. 120 cm’lik yürüyüş yolu sayesinde; Hem mahalle sakinlerimiz, hem de misafirlerimiz rahat bir nefes alacak. Çünkü halkımız evine ulaşırken çok daha huzurlu olacak. Misafirlerimiz çok daha rahat ve özgür bir şekilde güzel sokaklarımızda dolaşacak. Bu sayede esnafımız çok daha güzel, verimli bir sezon yaşayacak. Esnafımızın; herkesin hayrına olan bu uygulamaya riayet edeceğine olan inancımız tamdır. Şimdiden teşekkür ediyoruz. Herkesin bu uygulamanın gönüllü takipçisi olacağını biliyoruz. Her şey çok güzel olacak” dedi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş