BİZİ YAKINLAŞTIRAN MEMLEKET SEVDAMIZ..!

BİZİ YAKINLAŞTIRAN MEMLEKET SEVDAMIZ..!
Yayınlama: 11.05.2023
Düzenleme: 13.05.2023
1.354
A+
A-

AK Parti Milletvekili Adayı Ayhan Gider, seçim çalışmaları kapsamında Çanakkale’de ayak basmadığı yer, kucaklamadığı vatandaş kalmadı. Gittiği her yerde büyük bir sevgi seliyle karşılanan Gider’i görmek ve görüşmek isteyen vatandaşlar adeta sel olup sokaklara taşıyor.

Programı aksayıp geç kalsa dahi uykusundan kalkıp meşalelerle karşılamaya koşanların muhteşem ilgisi AK Parti ve Milletvekili adayı Gider’e moral, rakiplerine ise endişe veriyor…

 

 

AK Parti’nin Çanakkale Milletvekili Adayı Ayhan Gider, Biga’da tek başına fırtına gibi esti. Güne Biga’daki kooperatif başkanlarıyla görüşerek başlayan Gider, ardından İÇDAŞ Demir Çelik Fabrikası’nda işçilerle öğle yemeğinde buluşarak güncel konular hakkında sohbet ettiler. Günün devamında seçimde görevli olacak parti üyeleriyle geniş katılımlı toplantı yapan Ayhan Gider, devamında Şoförler Odası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti. Biga’da kurulan Çarşamba Pazarı’nda Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Gider, köy ziyaretleri kapsamında da Hacıköy ve Yolindi köylerini ziyaret etti.

 

 

GENÇLERDEN MEŞALELİ KARŞILAMA…

 

Köylerle vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Gider, köy girişinde gençler tarafından meşalelerle karşılandı. Geç saatlere rağmen Ayhan Gider’i görmek isteyen kadınlar ve çocuklar, Gider’i sevgi seli yaşattı. Köylü vatandaşlarla sohbet eden Gider; “Ne buraya ne de Çanakkale’nin diğer köylerine ilk defa gitmiyoruz. Daha önce gerek kamu görevlerimiz olsun gerekse milletvekilliği dönemimizde defalarca geldik ve sizlerle görüştük. İlk defa görüştüğümüz çok az kardeşimiz var. Birbirimizi tanımanın ve anlayabiliyor olmanın mutluluğunu her zaman yaşadım. Ne sizler, ne de bizler, kendi menfaatlerini değil, önce memleketin menfaatlerini düşünen insanlarız. Bu yüzden birbirimize yakınız. Bu yüzden birbirimizi seviyoruz. Sevgimiz daim kalacak ve 14 Mayıs’ta da sonrasında da yine Türkiye için, Çanakkale için çalışmaya ve irademizi göstermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.