#bozcaadabizim Twitter gündeminde

Bugün 20:00 – 22:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek #bozcaadabizim etiketli Twitter kampanyası büyük ilgi gördü. Saati gelmeden ülke gündemine giren kampanya ile ilgili ünlüler başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından destek tweetleri yağıyor.

#bozcaadabizim Twitter gündeminde
Yayınlama: 16.11.2016
1.326
A+
A-

 

Kuzey Ege Denizi‘ndeki turizm cennetimiz Bozcada’da, Şehircilik Bakanlığı Sulubahçe ve Habbele Koyu’nu işletmeye vermek üzere ihaleye çıkmıştı. Bozcaada‘nın en büyük ve bakir koylarından olan Sulubahçe ve Habbele  Koyu’nun 3 yıl süreyle işletmeye verilmesi için 22 Kasım’da Ankara‘da yapılması planlanan ihale büyük tepki çekmişti. Bozcaada’ya sahip çıkmak için bugün 20,00-22,00 saatleri arasında başta Twitter olmak üzere tüm sosyal medya mecralarında #bozcaadabizim etiketli kampanya düzenlenecek.

Atılan mesajlar

bozcaadabizim ihale mi biz dosyaları takım elbiseleri sevmeyiz. Kumdan kaleler yeter bize. Hadi destek atın!

#bozcaadabizim o cam gibi denizi kirletemeyeceksiniz!

Kirli ellerinizi baska sularda yikayin. #bozcaadabizim

Nefes aldığımız her noktayı yok edemessiniz #bozcaadabizim

İhaleye açılacak #bozcaadabizim kömürlü termikler ile doğasını yerle bir edeceğiniz #canakkalebizim

”Bozcaada Koyları Satılık Değil! Çünkü #bozcaadabizim” -.

 

Kampanyanın amacı

Kampanyaya destek verenler, bugün saat 20:00 – 22:00 saatleri arasında Twitter hesaplarından, Bozcaada’nın bakir koylarının tesisleşmeye açılmasına dair fikirlerini belirtecekler. Mesajları içerisine de mutlaka #bozcaadabizim etiketini ekleyecekler. Böylelikle bu etiketin Twitter’da da en çok okunanlar arasına girmesi ve toplumsal kamuoyu oluşmasına katkı sağlaması hedefleniyor.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş