BU KAVGA YA SANDIKTA BİTER YADA MAHKEMEDE..!

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız arasında başlayan söz düellosuna CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın da dahil olmasıyla tartışma daha da alevlendi…

BU KAVGA YA SANDIKTA BİTER YADA MAHKEMEDE..!
Yayınlama: 09.11.2018
7.936
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız arasında başlayan söz düellosuna CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın da dahil olmasıyla tartışma daha da alevlendi…

 

Belediyecilik anlamında “Ben bu işi iyi biliyorum” diyen Başkan Gökhan’a, “Sen bu işi bilmiyorsun, çünkü belediye’yi batırdın” diye seslenen AK Partili Yıldız’dan sonra CHP’li Güneşhan’ın; “Belediye başkanlarınızın kurumsal olarak bulaştıkları yolsuzluklardan parti olarak onları istifaya zorlayarak, hukuki olmayan yollarla kurtardığınızı Türkiye kamuoyu henüz unutmadı” şeklinde çıkış yapması yaşanan polemiği başka bir boyuta taşıdı.

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, gündeme damga vuran açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

HADDİNİ AŞTI, SEVİYEYİ DÜŞÜRDÜ…

 

“AKP İl Başkanı Avukat Sayın Gültekin Yıldız, Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan hakkında haddini aşarak, yerel basına demeç vermek yoluyla seviyeyi düşürmeye devam etmektedir. Öncelikle Sayın Yıldız’ın belediye başkanımıza karşı kullandığı seviyesiz hitap şeklini kınıyorum ve kendisini büyüklerine karşı daha etik ve saygılı bir dil şekli kullanmaya davet ediyorum.”

 

YOLSUZLUĞA BULAŞAN BAŞKANLARINIZI İSTİFAYA ZORLADINIZ…

 

“Sayın Yıldız, öncelikle sosyal demokratların belediyecilik anlayışında ranta değil, halkın çıkarlarına önem verilir. Yerelde iktidara geldiğiniz belediyelerde rantçılığa verdiğiniz öncelik nedeniyle, belediye başkanlarınızın kurumsal olarak bulaştıkları yolsuzluklardan parti olarak onları istifaya zorlayarak, hukuki olmayan yollarla kurtardığınızı Türkiye kamuoyu henüz unutmadı.”

 

ÇANAKKALE BELEDİYESİ 365 GÜN DENETLENİYOR…

 

“Çanakkale Belediyesi neredeyse yılın 365 günü iktidarınız tarafından gönderilen müfettişler aracılığı ile denetlenmektedir. Bu nedenle bir hukukçu olarak bu tür değerlendirmeleri yapmanız hukukçuluğunuzun sorgulanmasından başka bir işe yaramaz.”

 

HALKIN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR…

 

“Belediye başkanımız Sayın Ülgür Gökhan’ın, görev süresi boyunca ortaya koyduğu performansı, her seçim döneminde Çanakkale halkı tarafından artarak devam eden bir destekle karşılık bulmuştur.”

 

HAKSIZ VE HADSİZ ELEŞTİRİLERDEN SİZE EKMEK ÇIKMAZ…

 

“Bu seçim döneminde de, partimizin yapacağı üye bazında temayül yoklaması sonucunda sandıktan hangi adayımız çıkarsa çıksın, yine öyle olacağından hiç şüpheniz olmasın. Onun için Sayın Ülgür Gökhan’a yaptığınız haksız ve hadsiz eleştirilerden size ekmek çıkmaz.

 

BU SEVİYESİZ DİL İLE GÜDÜK SİYASET ÜRETMETE DEVAM MI…

 

Çanakkale’nin gündemini gereksiz ve anlamsız beyanatlarla meşgul etmeyi bırakıp, ilimizin tek içme suyu kaynağı olan Atikhisar barajı siyanür tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bu ilin bir sakini ve iktidar partisinin il başkanı olarak Atikhisar barajı ve Çanakkale’de yaşanan çevre katliamı ile ilgili bir açıklamayı özgür iradenizle yapabilecek misiniz ? Yoksa bu seviyesiz dili güdük siyaset üretmede kullanmaya devam mı edeceksiniz?”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş