BU PROJELER ÇANAKKALE’YE İYİ GELECEK..!

BU PROJELER ÇANAKKALE’YE İYİ GELECEK..!
Yayınlama: 11.03.2024
Düzenleme: 12.03.2024
2.249
A+
A-

2019 yılında İYİ Parti’den Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen, siyasi performansıyla sadece Çanakkale’nin değil Genel Merkezinde dikkatini çekerek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan genç ve başarılı iş insanı Burak Kunt, 107 gündür sadece sokaklarda değil artık Çanakkalelilerin gönlünde olduklarını belirterek; “Farkındayız çünkü birilerinin rahatını bozduk” dedi.

 

Bütçesi şimdiden hesaplanmış ve kaynağı planlanmış projeleri ve toplumun her kesimini temsil eden meclis üyeleriyle puan toplayan Kunt, adaylığının ilk günü olan 24 Kasım’da parti rozetini çıkarttığını hatırlattı ve Çanakkale’nin kronik sorunlarından gerçek anlamda bahseden ve çözüm üreten tek ekip olduklarını vurguladı…

 

Adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana hiç düşmeyen enerji ve temposuyla sahayı dolduran, çözüm odaklı projeleriyle dikkatleri çeken ve kendisi gibi genç ekibiyle gönüllerde yer etmeyi başaran İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, düzenlediği aday tanıtım ve proje lansmanıyla halkla buluştu. Oy grafiğini her geçen gün yükselten Kunt’un, salona sığmayan kalabalığın heyecanı karşısında daha da moral bulduğu görüldü.

 

 

ADAYLIĞIMIN İLK GÜNÜ PARTİ ROZETİNİ ÇIKARTTIM…

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından adaylığının açıklandığı salonda bir kez daha kürsüye çıkan Burak Kunt; “Buradan tam 120 gün önce bu salonda Çanakkale için bir umuda adım attık hep birlikte. Bu mücadeleye, bu noktaya getireceğimize inanmayanlar elbet ağırdı. Ama biz inandık. İki kutuplu siyasi hayatı dayatmalarından sıkılan vatandaşımıza inandık. Çanakkale Belediye Başkanlığı makamının siyasi bir makam olmadığını, hizmetin kavgasının yapılması gereken bir makam olduğunu söyledik. Ve Çanakkalelilere dedik ki  ‘Kıymetli hemşehrilerim hiçbiriniz mecbur değilsiniz’ dedik. Adaylığımızın ilk günü 24 Kasım’da parti rozetimizi çıkardık. Dedik ki ‘Biz artık Çanakkale ‘nin belediye başkan adayıyız’ dedik. Sadece Çanakkale ‘nin sorunlarından bahsettik, kavga etmedik, çalıştık çabaladık. 107 gündür sokaklardayız. Çanakkale’nin kronik Gerçek anlamda bahseden çözüm üreten tek ekip biziz” şeklinde konuştu.

 

 

BİZ ARTIK ÇANAKKALELİLERİMİZİN GÖNLÜNDEYİZ…

 

Çanakkale’nin vizyonuna değer katacak fikirlerinin olduğu vurgulayan Burak Kunt, önemli olan sorunları çözmek diyerek; “Bugün geldiğimiz noktada o bize inanmayanlara inat diyoruz ki’ biz artık vatandaşın dibindeyiz, kahvedeyiz, dost meclislerindeyiz, akşam sohbetlerindeyiz. Biz artık Çanakkalelilerimizin gönlündeyiz. Artık bu kayıkçı kavgası bitecek. Artık ceket siyaseti bitecek. Artık üreten çalışmak isteyen kazanacak. İlginç bir şey söylüyorum. Genelde belediye başkan adayları sürekli size mimari projeler gösterirler. Böyle yapacağız, şöyle yapacağız derler. Bugün sunumun içinde bunların hiçbirini görmeyeceksiniz. Çünkü biz bir tane mimarımızın hayal ettiği bir şeyden bahsetmiyoruz. Biz Çanakkale’nin umudundan, Çanakkale ‘nin sorunlarının nasıl çözüleceğinden bahsetmek istiyoruz. O yüzden bizim için önemli olan fikirdir. Ve bugün biz size fikrimizi, vizyonumuzu en sonunda da ilkelerimizi anlatacağız” dedi.

 

 

HAYALLERİMİZ DEĞİL HEDEFLERİMİZ VAR…

 

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, konuşmasının ardından projelerini tanıtmaya geçti. Kunt, düzenlediği tanıtım toplantısında, Ulaşımdan çöp toplanmasına, gençlerden yaşlılara kadar her kesimi hedefleyen modern projelerini detaylı bir şekilde açıkladı. Kunt’un tanıtım toplantısında vurguladığı projeler arasında, ulaşımın modernize edilmesi, çöp toplama ve geri dönüşümün daha etkin hale getirilmesi, gençler için sosyal ve kültürel alanların artırılması gibi konular yer aldı. Yaklaşık iki saat süren proje tanıtım toplantısının ardından İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyesi adaylarını tek tek anons ederek tanıttı.

 

 

ARTIK SİYASET DEĞİL PROJE ZAMANI…

 

İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, projelerini maddeler halinde finansmanı sağlayacak kaynaklarıyla birlikte kamuoyu ile paylaştı.

Dijital Belediye, Yayalaştırma Projesi, Gençlik Meclisi, Sokaktaki Canlar, Kahve Dükkanları, Deprem Projesi, Tramvay Projesi, Elektrikli Otobüs Projesi, Otopark Projesi, Pazaryeri Projesi, Çöpler Yeraltında, Güvenli Taksi Projesi, Yeni Sarıçay Projesi, Etüt Merkezleri, Mecliste 40 Koltuk, Düğün Salonları.

Projelerin detayları https://www.burakkunt.com/

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş