BU VEDA DEĞİL BAŞLANGIÇ

Orçun Oktay, görevden alınmadığını istifa ettiğini açıkladı. Kimseye kırgın dargın olmadığını belirten Oktay; ‘‘16 yaşından bu yana partinin içindeyim, içinde olmaya devam edeceğim’’ şeklinde konuştu.

BU VEDA DEĞİL BAŞLANGIÇ
Yayınlama: 19.01.2017
8.959
A+
A-

Akol Otelde basın mensupları ile bir araya gelen Orçun Oktay AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. 16 yaşında AK Parti saflarında siyasete başladığını ifade eden Oktay, ‘‘Partimizin çeşitli  kademelerinde görev aldım. 2008 yılında da Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı seçildim. 2015 yılına kadar da bu görevi 7,5 yıl sürdürdüm. Ardından da milletvekili aday adayı oldum’’şeklinde konuştu.

 

Ben istifa ettim  

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü istifa ettiğini vurgulayan Oktay, ‘‘Partili büyüklerimizle aramızda konuştuğumuz özel konuların neticesinde, Genel Merkez Gençlik Kolları görevinden istifa ettim. Kimseyle kırgınlığımız, dargınlığımız kavgamız olmadan, tokalaşarak, sarılarak Çanakkale’ye geldim. Cuma günü akşamı ise görevimden alındığım ile ilgili olarak sosyal medyada olsun, yerel basında olsun; Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan ile ilgili farklı yerlerde farklı şeyler söylediğimle ilgili, görevimi yerine getiremediğim ile alakalı birçok şey yazıldı, konuşuldu. Önce sessiz kalıp izlemek istedim, çünkü kol kırılır yen içinde kalır. Bize böyle öğrettiler siyasette, büyüklerimizden böyle öğrendik” dedi.

 

Turan’la Daniş’in arasını açmaya çalışıyorlar

 

Orçun Oktay, görevden alındığına yönelik çıkan bazı haberlerin algı yaratmaya yönelik olduğunu belirtti. Oktay sözlerini şöyle sürdürdü.“Okuduğum haberlerden, sosyal medyada yazılanların ardından şöyle bir şey de düşünmedim değil. Burada birileri Grup Başkan vekilimiz ile Tarım Bakan yardımcımızın arasını açma, sanki farklı partilerin mensuplarıymış gibi bir algı yaratma, sanki geçmişten bir hesaplaşma içine sokma gibi bir algının içine çekmeye çalıştılar bu olay üzerinden. Kesinlikle böyle şeyin olması mümkün değildir. Bülent Bey Grup Başkan vekilimizdir, Çanakkale Milletvekilimizdir. Onun desteği, onun referansı ile Ankara’da görev yaptım. Tarım Bakan yardımcımız Mehmet Bey, bana siyaseti öğreten büyüğümdür. Milletvekili aday adaylığımı açıklarken de; “Benim siyasetteki ustam Mehmet Daniş’tir” demiştim. Hala da aynı düşünce içerisinde, aynı şeyleri söylüyor ve savunuyorum. Diğer Milletvekilimiz Ayhan Gider Beye de teşekkür ediyorum. Şu anda herkes işini yapmaya devam ediyor. Bülent Bey Çanakkale’miz için mecliste hayırlı çalışmalar yapmaya devam ediyor, Mehmet Bey bakan yardımcımız olarak tüm Türkiye’de tarım ile ilgili sorunları çözmeye gayret ediyor. İsmail Bey kendisi Alan Başkanı olarak görevini yapıyor, kendisine de teşekkür ediyorum. Kimsenin kimseyle bir problemi de yoktur. Benim üzerimden de böyle bir algı yaratılmak istenmesine son derece karşıyım. Olmayan bir şeyi Çanakkale halkına yanlış bilgilendirme yapılmasına da son derece üzgünüm” şeklinde konuştu.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş