CİNAYET SİLAHIYLA POZ VERMİŞ

İki genci katleden bir kişiyi de yaralayan katil zanlısı M.K.’nın cinayeti işlemeden önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Zanlının hesabında daha önceden silahla çekilmiş fotoğrafları da bulunuyor.

CİNAYET SİLAHIYLA POZ VERMİŞ
Yayınlama: 13.01.2017
22.727
A+
A-

Çanakkale Emniyetinin yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda kısa sürede yakalanan katil zanlısı M.K’nın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımları dikkat çekti. Cinayeti işlemeden önce ‘‘Elveda canakkale elveda özgürlük
Serfszlerin serefine… Psmmm’’ şeklinde paylaşım yapan M.K’nın cinayetten hemen sonra ise ‘‘İnsanlar aslnda sandgınz kadr meskul degildrler sadece onlarn oncelikleri vardır ve.. Degmeyen insnalarada sıra gelmez psm’’paylaşımında bulundu. Hesabında daha önce silahla çekilmiş fotoğrafları bulunan katil zanlısı emniyette yapılan sorguda suçunu itiraf etmişti.

 

Çanakkale’de 2 kişinin öldüğü silahlı büfe baskınıyla ilgili gözaltına alınan M.K. ile Y.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.K. tutuklandı, Y.K. ise serbest bırakıldı.M.K adliye çıkışında küfürler yağdırarak gazetecilere saldırdı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.