ÖLDÜRDÜKLERİ BABALARINI HALIYA SARIP ORMANA ATMIŞLAR..!

ÖLDÜRDÜKLERİ BABALARINI HALIYA SARIP ORMANA ATMIŞLAR..!
Yayınlama: 23.04.2024
Düzenleme: 23.04.2024
5.688
A+
A-

Çanakkale’de 10 yıl önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan halı ve mobilya mağazası sahibi Z.C’nin çocukları ve eşi tarafından infaz edildiği iddia edildi.

 

10 yıllık aile içi sır DNA eşleşmesiyle belirlenirken, ailenin Z.C’yi soran yakınlarına “Babamız evi terk etti” diye yalan söyledikleri ve mobilya mağazasındaki işlerine devam ettikleri ortaya çıktı…

 

 

Lapseki İlçesi’ne bağlı Harmancık Köyü’nde 16 Ağustos 2014 tarihinde meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti.

Sabah Gazetesinin haberine göre, Harmancık Köyü’nde çobanlık yapan D.E. Kurupınar mevkiinde koyun otlattığı sırada halıya sarılmış bir erkek ceset görünce olayı hemen Jandarmaya bildirdi.

 

KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ…

 

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri ceset üzerinde yaptıkları incelemede başına sert bir cisimle vurulduktan sonra boğularak öldürüldüğü belirlenen kişinin kimliğini tespit edemedi. O tarihlerde kayıp başvurusu yapan kişileri mercek altına alan Jandarma ekipleri, olayla ilgili hiçbir bulguya ulaşamayınca, şahıs Bursa Alacahırka Mahallesi’nde bulunan kimsesizler mezarlığına defnedildi.

 

 

SORUŞTURMA YENİDEN AÇILDI…

 

Geçtiğimiz yıl faili meçhul dosyaları tozlu raflardan yeniden indiren Çanakkale Alay Komutanlığına bağlı istihbarat timleri, 1O yıl önce işlenen cinayetle ilgili yeniden araştırma başlattı. Soruşturma kapsamında geçtiğimiz Ocak ayında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan özel izinle kimsesizler mezarlığına defnedilen şahsın mezarı yeniden açıldı ve ceset üzerinden DNA örneği alındı.

 

ŞAHSIN İSMİ TESPİT EDİLDİ…

 

İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen DNA örneklerinin Çanakkale merkezde halı ve mobilya mağazası bulunan Z.C’ye ait olduğunun belirlenmesinin ardından Jandarma soruşturmayı genişletti. Ailenin o dönemde Z.C. ile ilgili hiçbir başvuru yapmamasından şüphelenen ekipler, aileyi teknik ve fiziki takibe aldı.

 

 

“BABAMIZ EVİ TERK ETTİ” DEDİLER…

 

10 yıl boyunca Z.C’yi soran yakınlarına “Başka bir kadın buldu ve evi terk etti” denildiğini öğrenen Jandarma timleri, operasyon için düğmeye bastı. Eve baskın düzenleyen ekipler, Z.C.’ın eşi G.C., oğulları A.C., M.C., M.C, yeğenleri M.C., G.C, kızları A.B. ve E.Y.’yi gözaltına aldı.

 

HALININ SAÇAK İPİYLE BOĞMUŞLAR…

 

Emniyete götürülen C. ailesi, 10 yıllık sır cinayeti itiraf etti. Aile Z.C’yi evde çıkan tartışma sonucu önce dövdüklerini, ardından halının saçak ipleriyle boğarak öldürdüklerini itiraf ettiler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş